Kačjak Holiday Home

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Chorvatské přímoří, Crikvenica - Dramalj
Název ubytování Kačjak Holiday Home
Typ ubytování Mobil Home
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 9 332 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHoliday Home Kačjak – jsou nově zrekonstruované bývalé bungalovy - a to na velmi moderní studiové apartmány pro 4 osoby (2+2). Apartmány jsou samostatně stojící rekreační domy.
Je zde celkem 10 standardních a 25 superior rekreačních domů.
Nacházejí se uprostřed středomořské vegetace, v srdci turistického letoviska na krásném a klidném poloostrově Kačjak. Jsou ideální destinací pro milovníky přírody a pěší turistiku. Je zde krásná promenáda, která vede kolem celého poloostrova a ze které si můžete vychutnat jedinečný výhled na otevřené moře a ostrov Krk a velkolepé západy slunce. Pro ty, kteří hledají dobrodružství, je v bezprostřední blízkosti nově zrekonstruovaná pláž Kačjak, která nabízí několik aktivit, jako jsou vodní atrakce, bary a restaurace.
Všechna studia mají vlastní terasu, vlastní koupelnu, mini kuchyni, ledničku, TV, Wi-Fi.
Hostům je k dispozici restaurace s aperitiv barem, taneční terasa, TV místnost, disko klub, snack bar, menší obchod, parkoviště. Pro dětVybaveníaperitiv bar, dětské hřiště, diskotéka, parkování, restaurace, stánek s občerstvením, televizní místnost, terasaSport v okolíhřiště pro míčové hry, minigolf, stolní tenis, tenisové dvorce

Popis lokality ubytování

do 300 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.