Grand Hotel Neum

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Bosna a Hercegovina, Neum
Ubytování Grand Hotel Neum
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 11 220 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

Výhody nabídky 1Zajímavá destinaceVýhody nabídky 2Jeden z nejluxusnějších hotelů v letoviskuVýhody nabídky 3Bohatá nabídka služebVýhody nabídky 4Nádherné výhledy do okolí a na mořeVýhody nabídky 5 StřediskoNeumPraha: 1 160 km, Brno: 1 020 km, Bratislava 890 kmPolohaHotel se nachází v oblíbeném turistickém letovisku Neum, které je zároveň jediné přímořské městečko Bosny a Hercegoviny. Přibližně 83 km je vzdálené město Mostar a 66 km chorvatské město Dubrovník.PlážHotelová oblázková pláž, na kterou se lze dostat hotelovými výtahy. Pláž je vybavena převlíkacími kabinkami, toaletou, lehátky a slunečníky (za poplatek), restaurací a barem.
 VybaveníRecepce, restaurace, bary, diskotéka, bazén, střešní bazény, parkoviště, výtah, garáž, Wi-Fi, kongresové prostory, mini golf, fitness, wellnessUbytováníDvoulůžkové pokoje vybavené vlastním soc.zařízením (koupelna, WC, vysoušeč vlasů), klimatizací, TV/Sat, minibarem, telefonem, trezorem a Wi-Fi.
 Nabídka programůHotelový dětský klub a animační programy pro děti i dospěléStravaSnídaně, PolopenzeHotelová restauraceA lá carte restauracePlážová A lá carte restauraceLobby bar, cocktail bar, beach cocktail bar, premium lounge barSport a zábavaHosté si v hotelu mohou zahrát mini golf, stolní tenis, či využívat hotelové bazény nebo fitness centrum. Za poplatek je také možné vyzkoušt jednu z mnoha z hotelových wellness procedur (masáže, sauny, jacuzzi) nebo vodní sporty na pláži.
Městečko Neum je jediné přímořské letovisko Bosny a Hercegoviny. Nabízí se tedy výlety do města Mostar, poutního města Medugorje nebo do chorvatského Dubrovníku.
 InformaceParkování zdarma. Parkování v garáži za poplatek.Domácí zvířata nejsou povolenaDětská postýlka na vyžádání za poplatek 13 EUR/den



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.