Arena Mar letecky Praha, ALL Inclusive, 7 nocí, odlet neděle

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Bulharsko, Zlaté Písky
Název ubytování Arena Mar
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 19 660 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

O ubytováníPřednostmi hotelu Arena Mar jsou prostorné pokoje a poloha v centrální části letoviska. Pro rodiny s dětmi nebo skupiny čtyř osob nabízí tento hotel ubytování v apartmánech za zvýhodněnou cenu. Způsob dopravy si můžete zvolit.Poloha a popisHotel se nachází přibližně 200 m od písečné pláže, v centrální části Zlatých Písků, v těsné blízkosti hotelu Perunika a své služby nabízí od roku 2015. V okolí hotelu najdete spousty obchodů, restaurací, barů, diskoték i nočních klubů. Díky své poloze nabízí hotel Arena Mar jak snadnou dostupnost pláže, tak všeho ostatního, co můžete během dovolené potřebovat. Pro případné cestování z letoviska můžete využít nabídku fakultativních výletů, místní hromadnou dopravu nebo levné taxi.PokojeVeškeré pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou s WC a fénem, TV, lednicí, telefonem. Samozřejmostí je i v ceně zahrnutá digitální klimatizace. Ke standardu většiny pokojů patří balkon nebo terasa, které jsou připraveny k vašemu odpočinku. Do všech pokojů je možnost objednat přistýlku, výbornou variantou pro rodiny s dětmi nebo větší skupiny jsou pak apartmány.Služby hoteluHotel má nepřetržitě otevřenou recepci. V ceně ubytování mohou hosté využívat hotelový bazén včetně lehátek a slunečníků. Příjemné atmosféře přispívá rozdělení bazénu na dvě části (pro dospělé a pro děti) i bezprostřední blízkost baru, který funguje v režimu ALL INCLUSIVE. V hotelu se nachází směnárna, dětské hřiště, k úschově vašich cenností pak slouží hotelový trezor. Jistě využijete i možnost připojit se k Wi-Fi a zahrát si šipky, kulečník nebo stolní tenis. Využít rovněž můžete hotelového fitness centra nebo vnitřního bazénu. Příjemné chvíle odpočinku lze strávit při masážích, které má hotel také ve své nabídce. Za příplatek je k dispozici služba praní a žehlení prádla.StravováníSnídaně, obědy i večeře jsou podávány formou švédských stolů, jedná se tedy o – co se množství týče – neomezenou konzumaci.
Příjemným bonusem je pak odpolední svačina.
ALL INCLUSIVE PROGRAM
Jídlo: Snídaně 7.30 – 10.00 hod., pozdní snídaně 10.00 – 11.00 hod., oběd 12.00 – 14.00 hod., odpolední svačina 15.00 – 17.00 hod., večeře 18.00 – 21.00 hod.
Nápoje: nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje, jako jsou točené pivo, bílé a červené víno nebo tvrdý alkohol, jsou servírovány denně od 10.00 do 23.00 hod.VybaveníBar u bazénu, Dětské hřiště, Hotelový trezor, Klimatizace, Kulečník, Lehátka, slunečníky u bazénu, Masáže, Praní a žehlení prádla, Recepce 24/7, Směnárna, Šipky, Venkovní bazén, Vnitřní bazén, Wi-Fi připojení k internetuSportFitness centrum, Stolní tenis



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.