Hotel Diamant Residence

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Bulharsko, Slunečné pobřeží, Hotel Diamant Residence****
Ubytování Hotel Diamant Residence
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 19 490 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

all incl.

Popis ubytování

VybaveníPři vstupu se nachází vstupní hala s recepcí. Mezi vybavení patří výtah, parkoviště, směnárna, restaurace, snack bar, bar u bazénu, dětský bazén, venkovní bazén, vnitřní bazén s vířivkou, dětský klub a dětské hřiště. K dispozici stolní tenis, fitness, dětské hřiště, bazén s oddělenou částí pro děti, animace, za poplatek SPA centrum, kulečník, šipky, vodní sporty na plážiUbytováníVšechny pokoje jsou vybaveny vlastní soc. zařízením (sprcha, WC, fén), klimatizací, TV, telefonem, minibarem (za poplatek), trezorem (za poplatek) balkonem a Wi-Fi. Hotel nabízí různé možnosti ubytování:

Jednolůžkový pokoj s možností přistýlky pro dítě do 12 let (max. obsazenost 1+1). Přistýlka je formou rozkládacího křesla (175x65cm)

Dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky bez výhledu na bazén/s výhledem na bazén (max. obsazenost 2+1 nebo 3+0). Přistýlka je formou rozkládacího křesla (175x65cm) nebo přistýlky (180x80cm)

Junir Suite - jedna prostornější místnost, 2 samostatné postele a 2 přistýlky (max. obsazenost 2+2 nebo 3+1). Přistýlky jsou formou dvou rozkládacích křesel (175x65cm)

Apartmán s jednou ložnicí (ložnice a obývací pokoj) má 2 samostatné postele a jeden rozkládací gauč (190x150 cm). Max. obsazenost obsazenost 2+2 nebo 3+1.

Rodinný apartmán má 2 ložnice. V každé ložnici jsou 2 samostatné postele a jedna přistýlka formou rozkládacího křesla (175x65cm). Max. obsazenost obsazenost 6+0.

Popis lokality ubytování

PolohaČtyřhvězdičkový Hotel & SPA Diamant Residence se nachází pouhých 450 m od písčité pláže a 2 km od Nesebaru. Letiště Burgas je od hotelu vzdáleno 24 km.



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.