Hotel Kotva

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Bulharsko, Slunečné pobřeží, Hotel Kotva****
Ubytování Hotel Kotva
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 18 690 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

all incl.

Popis ubytování

VybaveníProstorná hala s recepcí, výtah, restaurace, lobby bar se satelitní TV, trezor na recepci za poplatek, bazén, dětský bazén, bazénový bar, obchod se suvenýry, fitness centrum, Wi-fi zdarma v celém areálu, animace, hrací automaty, elektronické hry, stolní tenis, biliard, kadeřník, masáže, směnárna, lékařská asistence. Součástí hotelu je aquapark s několika bazény, tobogány, skluzavkami, bazénovým barem a dětským hřištěm. Veškeré atrakce v aquaparku jsou pro hosty hotelu zdarma! Do prostor aquaparku však není možné vnášet nápoje z hotelu. Lehátka a slunečníky u bazénu bez poplatku.

Animační programy pro děti 6 x v týdnu (dle hotelu).UbytováníModerně zařízené pokoje jsou vybavené klimatizací, telefonem, mini ledničkou, rychlovarnou konvicí, SAT/TV, koupelnou, fénem, WC a balkónem. Možnost jedné nebo dvou přistýlek (max. obsazení pokoje 2+2 nebo 3 dospělé osoby). K dispozici jsou i dvoupokojové apartmány s možností 2 přistýlek (na vyžádání), max. obsazenost apartmánu 3+1 . Dětská postýlka za poplatek 10 leva/noc.

Popis lokality ubytování

PolohaHotelový areál Kotva leží na rozhraní Slunečného pobřeží a Nového Nesebaru, přibližně 300 m od písečné pláže a cca 500 m od starobylého městečka Nesebar. Spojení s centrem zajišťuje vláček a linkový autobus. Je vhodný pro dovolenou s dětmi, ty ocení zejména vodní park s celou řadou atrakcí.



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.