Hotel Mena Palace (Super First Minute 2024)

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Bulharsko, Slunečné pobřeží
Ubytování Hotel Mena Palace (Super First Minute 2024)
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 14 380 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive formou bufetu zahrnuje snídaně (7.30 – 10.00), pozdní snídaně (10.30 – 11.30), obědy (12.30 – 14.00), odpolední občerstvení (15.00 – 17.00), večeře (18.30 – 21.00). Káva po celý den, odpoledne zmrzlina. Alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby (10.00 – 23.00), avšak dle otevíracích dob jednotlivých barů. Na časté dotazy klientů odpovídáme, že na baru u bazénu jsou zpoplatněné pouze nápoje cizí výroby.

Popis ubytování

VybaveníHotel disponuje vstupní halou s recepcí a výtahem, restaurací, denním barem a koktejl barem, venkovním a vnitřním bazénem s lehátky. Wi-Fi je zdarma v celém objektu, dále u recepce počítačový koutek a dětský koutek s elektronickými hrami, trezor na recepci za poplatek. Dále hotel nabízí směnárnu, půjčovnu aut a kol, parkoviště a lékaře.UbytováníPětipodlažní hotel nabízí přibližně 155 pokojů. Všechny dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky (na vyžádání možnost o něco větší pokoj s možností druhé přistýlky pro dítě do 15 let) jsou klimatizované, mají vlastní sociální zařízení (sprchový kout, fén), TV-SAT, telefon, minibar a balkon. Dětská postýlka možná za poplatek 5 leva/noc. Možnost ubytování v rodinném pokoji (cena na vyžádání).Sport a zábavaMinigolf, fitness (vnitřní za poplatek, venkovní zdarma). Masáže, sauna, půjčovna aut a kol, vodní sporty na pláži (vše za poplatek). Pro děti je k dispozici dětské hřiště, skluzavka u vnitřního bazénu a dětské animační programy (6× v týdnu). Pro dospělé hotel organizuje denní animace 6× v týdnu a večerní 3× v týdnu, dále živou hudbu (animace jsou orientační dle loňské sezony, konkrétní program bude upřesněn před začátkem sezony).

Popis lokality ubytování

PolohaHotel skládající se z hlavní budovy a nové vedlejší budovy. Je obklopený zelení a je umístěn v samém centru Slunečního pobřeží, pouhých 250 m od písečné pláže (lehátka a slunečníky na pláži za poplatek).



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.