Hotel Mpm Arsena

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Bulharsko, Nesebar, Hotel Mpm Arsena****
Ubytování Hotel Mpm Arsena
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 17 890 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

ultra all incl.

Popis ubytování

VybaveníV hotelu je k dispozici vstupní hala s recepcí, trezor (za poplatek), výtah, restaurace, fitness a sauna zdarma, vnitřní bazén, venkovní bazén s lehátky a slunečníky zdarma. Za poplatek je k dispozici spa centrum - masáže, vířivka. Wi-fi připojení zdarma.
Pro děti hotel nabízí dětské brouzdaliště, aktivity v cizím jazyce pro děti 4-12 let 6 dní v týdnu 2x denně a večerní minidisco. Zábava a sportovní aktivity pro dospělé 6 dní v týdnu.
Pro hosty hotelu slunečník se dvěma lehátky na pláži zdarma (pouze omezený počet lehátek a slunečníků).UbytováníStandardní dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, jsou vybaveny vlastním soc. zařízením, fénem, klimatizací, SAT/TV, telefonem, ledničkou a balkonem. Přistýlka je formou rozkládacího gauče, který je vhodný pro 2 menší děti nebo jedno větší dítě nebo jednoho dospělého (maximalní obsazení 2+2 děti nebo 3 dospělé osoby). Pokoje typu Suite jsou prostornějši, možnost až dvou přistýlek, maximalní osazenost 4 osoby. Dětská postýlka na vyžádání. Wi-fi připojení na pokoji zdarma.

Popis lokality ubytování

PolohaHotel Arsena se nachází přímo u pláže v jižní části nového Nesebaru.Vzdálenost od historického centra je zhruba 1 km.
Doporučujeme večerní procházku podél pobřeží starého Nesebaru.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.