Hotel Riva

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Bulharsko, Slunečné pobřeží
Ubytování Hotel Riva
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 14 680 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive formou bufetu zahrnuje: - snídaně (7:30 - 10:00), obědy (12:30 - 14:30), večeře (18:00 - 21:00) - zmrzlina (15:00 - 17:00) - nealkoholické a horké nápoje (čaj, káva, čokoláda) místní výroby (7:30 - 22:30), alkoholické nápoje místní výroby (11:00 – 22:30) lze čerpat v místech a časech určených hotelem.

Popis ubytování

VybaveníK vybavení hotelu patří vstupní hala s recepcí, směnárna, lobby bar, denní bar, restaurace s terasou (samostatná budova v areálu hotelu), bar u bazénu, 3 bazény (jeden se slanou vodou, jeden s brouzdalištěm pro děti), hosté mohou zdarma využít Wi-Fi u lobby baru (jinak za poplatek), slunečníky a lehátka u bazénu zdarma, venkovní dětský koutek, rozsáhlá hotelová zahrada s prostorem pro řadu aktivit.UbytováníDvoulůžkové pokoje (možnost přistýlky pro 2 děti do 12,99 let - rozkládací gauč) jsou klimatizované, vybavené kabelovou TV s plochou obrazovkou, ledničkou, balkonem s vlastním menším sociálním zařízením (WC / sprcha bez sprchové vaničky a závěsu v jednom neodděleném prostoru). Wi-Fi na pokoji za poplatek.Sport a zábavaHotel pořádá večerní zábavní programy. Pro děti jsou zde připraveny speciální dětské programy, mini klub a hřiště.

Popis lokality ubytování

PolohaModerní hotelový komplex se skládá ze tří budov a je tvořen hotely Riva Park**** a Riva***. Je situován v severní části Slunečného pobřeží a prošel kompletní rekonstrukcí. Krásná písčitá pláž je vzdálená cca 300 m od hotelu. Prostorná písečná pláž dlouhá několik kilometrů a postupně se svažující do moře se nachází cca 300 m od hotelu. Hosté si mohou užívat výhled na okolní park. Hotel je situovaný v pěší vzdálenosti od hlavní pěší zóny a 30 km od letiště Burgas.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.