Hotel Voya Beach Resort

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Bulharsko, Svatý Vlas, Hotel Voya Beach Resort *****
Ubytování Hotel Voya Beach Resort
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 27 790 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

ultra all incl.

Popis ubytování

VybaveníPro hotelové hosty je k dispozici celkem 350 luxusních pokojů, vstupní hala s recepcí, velká konferenční místnost, Wi-fi po celém hotelu zdarma, 3 bazény, vnitřní bazén, aquapark pro děti, dětské hřiště a dětský klub, 2x á la carte restaurace, fitness, stolní tenis. 

Za poplatek: masáže, služby wellness centra, kadeřnictví. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. UbytováníModerní pokoje nabízejí veškerý komfort. Většina pokojů nabízí nádherný výhled na Svatý Vlas a Nessebar.

Standardní pokoj - velká manželská postel a rozkládací gauč. Klimatizace, satelitní TV, minibar, konvice, telefon, trezor. Varianta s výhledem do zahrady. Max. obsazenost 3+0, 2+1

Dvoulůžkový pokoj s terasou a výhledem na moře - max. obsazenostz 3+0, 2+1

Rodinný pokoj - velká manželská postel a rozkládací gauč. Klimatizace, satelitní TV, minibar, konvice, telefon, trezor. Velká terasa s výhledem na moře. Platí se 3x plná cena. Max. obsazeno 3+1, 2+2

Dětská postýlka na vyžádání - zdarma.

Popis lokality ubytování

PolohaLuxusní, moderní a rodinný 5* hotelový resort v první linii u moře v oblasti Svatý Vlas přímo u písčité pláže. Cca 10 min jízdou od centra Slunečného pobřeží.



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.