Secret Sunny Beach Resort & Spa (Super First Minute 2024)

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Bulharsko, Slunečné pobřeží
Název ubytování Secret Sunny Beach Resort & Spa (Super First Minute 2024)
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 25 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Ultra All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Pozdní snídaně I občerstvení během dne lze čerpat v místech a časech určených hotelem.Občerstvení a neomezené množství místních a dovážených nápojů (alkoholické a nealkoholické nápoje) a prémiové nápoje ve všech hotelových barech a restauracích od 10.00 do 24.00 v závislosti na otevírací době jednotlivých barů. Káva, čaj a lehké občerstvení 24 hodin.

Popis ubytování

VybaveníRecepce, 5 restaurací (hlavní Market Cafe, beach restaurace Seadise Grill, pool restaurace Berefoot Grill, À-la-carte restaurace Portofino, À-la-carte Oceana Seafood), lobby bar Rendezvous, pool bar Deep Swimm-up, bar Eclipse, café bar Coco Cafe, bazén 1 700 m² s vodním barem (lehátka, slunečníky a osušky zdarma, sluneční terasa, lobby bar, bezplatné připojení k Wi-Fi v prostorách hotelu.UbytováníDvoulůžkové pokoje Deluxe Sea Front s možností přistýlky (pohovka) mají vlastní koupelnu s WC (vysoušeč vlasů), Klimatizaci, SAT-TV, minibar (doplňován denně - nealkoholické nápoje, voda a pivo), trezor (zdarma), Wi-Fi (zdarma), varnou konvici a balkon nebo terasu. Na vyžádání možnost ubytovat v pokojích typu Junior Suite Deluxe, Junior Suite Sea View Deluxe, Preferred Club Junior Suite Deluxe.Sport a zábavaMotorizované i nemotorizované vodní sporty na pláži (za poplatek). Fitness, tenis, kulečník a minigolf (za poplatek), zábavní program, živá hudba.

Popis lokality ubytování

PolohaV roce 2019 otevřený luxusní hotel dříve známý pod názvem RIU Palace Sunny Beach se nachází na rozhraní letovisek Slunečné pobřeží a Sveti Vlas. Je určen pouze pro osoby od 18 let. Od dlouhé písečné pláže s pozvolným vstupem do moře je vzdálen pouhých 20 metrů (lehátka a slunečníky jsou pro hotelové hosty zdarma). Nákupní možnosti jsou cca 800 metrů od hotelu.Do centra letoviska Slunečné pobřeží je to 2 km. Možnost návštěvy nedalekého známého městečka Nesebar. Vzdálenost od letiště Burgas cca 30 km.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.