Brno - Orea Resort Santon

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Česká republika, Česko, Jižní Morava
Název ubytování Brno - Orea Resort Santon
Typ ubytování Hotely
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 1 280 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Cestovní kancelář:  DAEN Ukaž zájezd na stránkách CK
Popis zájezdu

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS
V hotelu: Spa centrum, cvičební sál, tenisový kurt (za poplatek), Relax Beach Zone (v letních měsících).Wellness: vnitřní bazén, vířivka, saunový svět, masáže, ochlazovací bazének a vědro, relaxační místnost, fitness, venkovní bazén na střeše.V okolí: minigolf mimo ubytování (za poplatek), golf (Golfový resort Kaskáda – 9 km), půjčovna loděk a šlapadel, značené trasy pro pěší a cykloturistiku, Brněnská přehrada, ZOO Brno, Městský fotbalový stadion Srbská, Hvězdárna a planetárium Brno, Botanická zahrada, Vila Tugendhat, Hrad Špilberk, Kostel sv. Jakuba, Brněnské výstaviště, Maximus Resort s termálními bazény a wellness.

POZNÁMKA
Ubytování domácích mazlíčků je možné za poplatek.Rodinný pokoj je určen pro maximálně 3 dospělé osoby a 1 dítě nebo 2 dospělé osoby a 2 děti do 12 let.Parkování je v ceně pobytu a je možné před hotelem nebo za hotelem na venkovním, nehlídaném parkovišti.

Popis stravování

snídaně (bufet). Na místě výběr z jídelního lístku (obědy, večeře).

Popis ubytování

Balíček 1Rekreační pobyt zahrnuje ubytování se snídaní (v počtu dle zvolené délky pobytu), 1 lahev vody na pokoji při příjezdu, parkování. Benefit: denně kromě dne odjezdu 2 hod. vstup do wellness a bazénu (8:00-20:00 hod.),Letní prázdniny (28.6.-31.8.) je pobyt možný jen s povinnou polopenzí.VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍrecepce, restaurace, venkovní posezení, terasa, sál, konferenční služby, Wi-Fi (zdarma), výtah, trezor, bankomat, úschovna zavazadel, pro děti: postýlka, dětská jídla; Spa centrum (relaxační bazén s protiproudem, saunový svět s aroma bylinnou, finskou a medovou saunou, parní lázeň, ochlazovací bazének, privátní vířivka, cvičební sál, masáže), venkovní bazén s hloubkou 30 cm, rodinné pokoje, úschovna kol, parkoviště, akceptace platebních karet.VYBAVENÍ POKOJŮDvoulůžkový pokoj Deluxe, manželská postel, vlastní soc. zařízení (sprcha, WC, fén, župany), LED SAT TV, telefon, set na přípravu kávy a čaje, klimatizace, mini lednice, Wi-Fi (zdarma), balkón.Dvoulůžkový pokoj Suite, obývací pokoj se sedací soupravou, ložnice (manželská postel), vlastní soc. zařízení (vana, WC, fén, župany), LED SAT TV, telefon, trezor, set na přípravu kávy a čaje, kávovar Nespresso, klimatizace, mini lednice s minibarem, Wi-Fi (zdarma), balkón.Rodinný pokoj, dva propojené pokoje, manželské postele, 2x vlastní soc. zařízení (sprcha, WC, fén, župany), LED SAT TV, telefon, trezor, set na přípravu kávy a čaje, klimatizace, mini lednice, Wi-Fi (zdarma), balkón. Maximálně pro 3 dospělé osoby a 1 dítě nebo 2 dospělé osoby a 2 děti do 12 let.Dvoulůžkový pokoj Grand Suite, obývací pokoj se sedací soupravou, ložnice (manželská postel), vlastní soc. zařízení (vana a sprcha, WC, fén, župany), LED SAT TV, telefon, trezor, set na přípravu kávy a čaje, kávovar Nespresso, klimatizace, mini lednice s minibarem, Wi-Fi (zdarma), balkón.

Popis lokality ubytování

Popis destinaceJižní Morava je kraj vína, slunce, lidových tradic a pohostinnosti. Je zde nejvíce slunečných dní v republice, což je velmi příznivé pro nespočet vinic, které se po kraji rozprostírají. Teplé klima, svědčící nejen révě, ale i rekreaci – třeba u Vranovské či Brněnské přehrady nebo u jezer pod Pálavou. Nabízí také unikátní památky UNESCO jako Lednicko-Valtický areál, který se pyšní nejen svými nádhernými zahradami, ale také ohromnými komplexy zámku Lednice a Valtice. Celý region je protkaný cyklostezkami, které se klikatí krajinou a návštěvníci tak mají možnost poznat její krásy, ale také vinařství a jeho tradice či se zastavit u vinných sklípků s degustovat vína. Lehce zvlněný terén, který vede přes malebné vesničky, kde číší pohostinnost místních, přímo vybízejí k nasednutí na kolo a vyšlápnutí po jedné z mnoha cyklotras. Neopakovatelným zážitkem je i lodní plavba krajinou po Baťově kanálu. Relaxaci po aktivním dnu si můžete dopřát v lázních v Lednici a Hodoníně.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.