Cheb - Pension Mašek

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Česká republika, Česko, Západní Čechy
Název ubytování Cheb - Pension Mašek
Typ ubytování Penziony
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 840 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Cestovní kancelář:  DAEN Ukaž zájezd na stránkách CK
Popis zájezdu

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS
Sport: stolní tenis, pétanque, Nordic Walking, Kneippův chodník u penzionu, plochy pro sportovní využití (basketbal. koš, ruské kuželky, pétangue a míčové hry), značené trasy pro pěší a cykloturistiku, rybolov, přehrada Skalka na Ohři (300 m).

POZNÁMKA
Parkování v areálu penziónu zdarma.Pobyt s domácím mazlíčkem je možný za příplatek.

Popis stravování

vlastní strava, za příplatek snídaně (servírovaná), na místě možno dohodnout i večeře či jiné občerstvení.

Popis ubytování

Balíček 1Rekreační pobyt zahrnuje ubytování (v počtu dle zvolené délky pobytu), parkování.VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍjídelna (stolování, lednička, mikrovlnná trouba, kávovar, varná konvice), venkovní posezení, zastřešená terasa, Wi-Fi (zdarma), úschovna a půjčovna kol, půjčovna holí pro Nordic Walking, bistro U Šneka, pro děti – strava, postýlka, hřiště, sedačka na zadní nosič kola; akceptace platebních karet.VYBAVENÍ POKOJŮZelený pokoj, s možností přistýlky, vlastní sociální zařízení (WC, sprchový kout), 1 ložnice (1x dvoulůžko, 1x jednolůžko), kuchyňský kout, TV, Wi-Fi (zdarma), bezbariérový.Žlutý pokoj, vlastní sociální zařízení (WC, sprchový kout), 1 ložnice (1x dvoulůžko), lednice, TV, Wi-Fi (zdarma).Oranžový pokoj, vlastní sociální zařízení (WC, sprchový kout), 1 ložnice (1x dvoulůžko), TV, Wi-Fi (zdarma).Modrý pokoj, vlastní sociální zařízení (WC, sprchový kout), 1 ložnice (2x jednolůžko), TV, Wi-Fi (zdarma), výhled do ulice.Studio 1, s možností přistýlky, vlastní sociální zařízení (WC, sprchový kout), 1 ložnice (1x dvoulůžko, rozkládací pohovka), kuchyň (rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, lednice), TV, Wi-Fi (zdarma), terasa, výhled do zahrady.Studio 2, s možností přistýlky pro 3 osoby, vlastní sociální zařízení (WC, sprchový kout), 1 ložnice (1x dvoulůžko, rozkládací pohovka), kuchyň (rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, lednice), TV, Wi-Fi (zdarma), terasa, výhled do zahrady.

Popis lokality ubytování

Popis destinaceZápadní Čechy jsou synonymem pro nejproslulejší lázeňský kout naší vlasti. Tato oblast je přírodním rájem, kde se rozprostírá nádherná krajina na pomezí Krušných hor a majestátní Šumavy. Avšak nejenom známý lázeňský trojúhelník dělá tuto oblast tak výjimečnou. Každý milovník přírody či historie si zde najde to své. A pokud vás láká svět piva, neváhejte se vydat na exkurzi do slavného plzeňského pivovaru. V Božím Daru se pak můžete ponořit do kouzelné vánoční atmosféry na Ježíškově cestě.Od roku 2023 se Mariánské Lázně pyšní získáním cenného titulu klimatických lázní, což je proměnilo v nejkomplexnější lázeňské centrum v České republice. Jejich jedinečnost je podtržena členstvím v prestižním seznamu UNESCO, Great Spa Towns of Europe.Pojďme společně prozkoumat nejzajímavější místa, která byste neměli při návštěvě západočeských lázní minout!Představte si romantické procházky po lázeňských kolonádách, vůni čerstvě pečených oplatků a blahodárný účinek léčivých pramenů. To vše a mnohem více nabízejí lázeňská města jako Karlovy Vary, Františkovy Lázně, Mariánské Lázně a Jáchymov. Kromě tradiční lázeňské kultury zde na vás čekají mnohé další lákadla. Nevynechejte ani historické klenoty jako Klatovy či Plzeň s jejím světoznámým pivovarem.Pro milovníky neobyčejných přírodních úkazů doporučujeme návštěvu národní přírodní rezervace SOOS, která je často přirovnávána k americkému Yellowstone. Toto unikátní místo skrývá pozůstatky slaného jezera transformovaného v rašeliniště a slatiniště. Fascinující jsou zde zejména bahenní vývěry oxidu uhličitého, svědčící o dávné vulkanické aktivitě.A pokud si chcete užít relaxaci v západních Čechách, nesmíte opomenout hrad a zámek Bečov nad Teplou. Jeho chloubou je relikviář sv. Maura, druhá nejcennější památka České republiky po korunovačních klenotech. Představuje opravdový klenot, který je součástí evropského kulturního dědictví.I když zde nenajdete tolik hradů a zámků jako v jiných částech republiky, stojí za zmínku hrad Loket. Tato historická perla, obklopená z tří stran řekou Ohří, je dokonalým příkladem středověkého opevnění, které bylo navrženo tak, aby odolalo každému dobyvateli. Pokud máte zálibu v historii, hrad Loket vás očaruje na každém kroku svou majestátností a příběhy z minulosti.Přijeďte a nechte se inspirovat kouzlem Západních Čech, kde každý den může být nezapomenutelným dobrodružstvím!



Tip z okolí
Hospital Kuks získal „památkářského Oscara“. Takto vypadá z ptačí perspektivy Ne nadarmo se hospitalu Kuks přezdívá perla českého baroka. Po rekonstrukci, která proběhla v letech 2013 až 2015, sklízí tato památka z počátku 18. století ovoce. V pondělí získala jako historicky první česká památka ve finském Turku ocenění Europa Nostra Grand Prix. Podívejte se na video, kde si tento skvost můžete prohlédnout z ptačí perspektivy.... Novinky.cz

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.