Františkovy Lázně - Wellness hotel Bohemia

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Česká republika, Česko, Západní Čechy
Název ubytování Františkovy Lázně - Wellness hotel Bohemia
Typ ubytování Hotely
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 3 475 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Cestovní kancelář:  DAEN Ukaž zájezd na stránkách CK
Popis zájezdu

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS
Sport: v okolí - Aquaforum (3 vnitřní a 3 venkovní bazény s mnoha vodními atrakcemi), tenis, značené trasy pro pěší a cykloturistiku, v okolí minigolf, golf (3 km).AQUAFORUM (850 m od hotelu - přes park 10 min pěšky) - multifunkční komplex s krytými a otevřenými bazény a řadou lázeňských, společenských a obchodních služeb. Uvnitř budovy je velký zábavný bazén, 25 m dlouhý plavecký a mělký dětský bazén. Venku před budovou je letní nevyhřívaný bazén a bazén vyhřívaný i v zimě. O zábavu dětí i dospělých se postarají vodní atrakce v podobě vln, vírů, velkého tobogánu a menší skluzavky. Komplex dále nabízí moderní fitness studia s posilovnou a tělocvičnami pro aerobic a spinning, saunu, infrasaunu, finskou saunu, aromaterapii, masáž, dvě squashová hřiště, rychlé občerstvení, restauraci a hlídání malých dětí sportujících rodičů. Práce na Aquaforu byly zahájeny v létě roku 2003 a stavba byla slavnostně otevřena 3.prosince 2005. Aquaforum je jednou z nových, výrazných dominant Františkových Lázní.HAZLOV – GOLF RESORT FRANTIŠKOVY LÁZNĚ (9 km od hotelu) - 10. srpna 2003 bylo slavnostně otevřeno nové 18-ti jamkové mistrovské hřiště GOLF CLUBU FRANTIŠKOVY LÁZNĚ v obci Hazlov - Ovčín, vzdálené 6 km od města. Golfový areál je umístěn v chráněné krajinné oblasti Halštrov v ašském výběžku nedaleko hraničních přechodů do Bavorska a Saska a tím je předurčen jako místo rozvoje přátelské přeshraniční spolupráci mezi sportovci různých národů. Je to první česko-německé golfové hřiště v Čechách.Františkovy Lázně si dodnes zachovaly jedinečný historický ráz především empírového a klasicistního stylu. Okouzlující jsou i rozsáhlé parky a lesoparky obklopující lázeňskou zónu. Do Františkových Lázní však nelákají pouze zachovalé architektonické památky a pohádková příroda. Ve Františkových Lázních nezapomeňte navštívit: Meteorologický sloup (1882), INGO Casino - společenský dům (1877), Divadlo Boženy Němcové (1928), Městské muzeum (1912), Salingburg - podivná rozhledna (1906), Zámeček (1916), Chrám sv. Jakuba (1740), Evangelický kostel (1880)Pravoslavný kostel sv. , Olgy (1889), Kostel povýšení sv. Kříže (1819)

POZNÁMKA
Pobyt s domácími mazlíčky možný za příplatek.

Popis stravování

polopenze (snídaně – bufet, večeře - výběr z menu).

Popis ubytování

Balíček 1Cena pobytu Relax pobyt (2 noci) zahrnuje 2x ubytování s polopenzí, procedury (1x solná jeskyně, 1x perličková koupel, 1x částečná masáž), 1x vstup do sauny na 1 hodinu.Balíček 4Cena pobytu Relax pro seniory (3 noci) zahrnuje: 3x ubytování s polopenzí, procedury (1x rašelinový zábal, 1x částečná masáž, 1x parafínový zábal na ruce), 1x vstup do solné jeskyně.Balíček 5Cena pobytu Letní osvěžení (6 nocí) zahrnuje 6x ubytování s polopenzí, welcome drink, procedury (1x vstup do solné jeskyně, 1x bylinkový zábal zad, 1x částečná masáž s třezalkovým olejem, 1x mátový peeling nohou, 1x reflexní masáž nohou, 1x mátový zábal nohou, 1x bylinková péče s šípkovým olejem, 1x peeling obličeje s vinnými jadérky, 1x bylinná obličejová maska, 1x parafínový zábal rukou s levandulí).Balíček 6Cena pobytu Nabitá lázeňská péče (6 nocí) zahrnuje 6x ubytování s polopenzí, welcome drink, procedury (2x Částečná masáž, 1x Bylinková koupel, 1x Rašelinový zábal, 2x Parafínový zábal, 2x Lymfatická masáž, 2x Oxygenoterapie), 2x Vstup do sauny na 1 hodinu, 1x Vstup do solné jeskyně.Balíček 7Rekreační pobyt zahrnuje ubytování se snídaní v počtu dle zvolené délky pobytu, parkování na hlídaném hotelovém parkovišti.Balíček 11Cena pobytu Beauty (2 noci) zahrnuje 2x ubytování se snídaní, wellcome drink, procedury (1x Peeling celého těla, 1x Aroma koupel, 1x Masáž horkými kameny, 1x Luxusní Anti-Age maska).Balíček 12Cena pobytu Romantika pro páry (2 noci) zahrnuje: 2x ubytování se snídaní, 1x večeři při svíčkách, welcome drink, 1x láhev sektu na pokoj, pro ni: bylinnou koupel a čokomasáž, pro něj: pivní koupel acelkovou masáž, pro oba: 1x vstup do sauny na 1 hodinu.Balíček 15Cena balíčku Jarní relax (6 nocí) zahrnuje: 6x ubytování s polopenzí, welcome drink, procedury (1x vstup do solné jeskyně, 2x vstup do sauny na 1 hodinu, 1x medový zábal, 1x mátová masáž, 1x oxygenoterapie, 1x parafínový zábal rukou, 1x peeling nohou, 1x masáž nohou, 1x levandulový zábal nohou).Balíček 16Cena pobytu Exotické Vánoce (3 noci) zahrnuje: 3x ubytování s polopenzí (v rámci polopenze 1x slavnostní večeři 24. 12.), wellcome drink, procedury (1x čokoládová masáž, 1x kokosový zábal, 1x parafínový zábal se skořicí a pomerančem), 1x vstup do sauny na 1 hodinu.VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍrecepce, restaurace, hotel. trezor, venkovní posezení, konferenční služby, pro děti - hřiště, postýlka, herna, stolička a strava; parkoviště a garáže, úschovna a půjčovna kol, solárium, Bohemia wellness studio (masáže, koupele, aromaterapie, pedikúra, manikúra, kosmetika, kadeřnictví), parkoviště.VYBAVENÍ POKOJŮ2lůžkové pokoje s možností přistýlky, vlastní soc. zařízení (sprcha, WC) a 2lůžkový apartmán Lux (prostornější, DVD, vlastní soc. zařízení (rohová vana s vířivkou, WC)), možnost přistýlky, lednička, TV-SAT, rádio, minibar, Wi-Fi (zdarma). 1 bezbariérový pokoj.

Popis lokality ubytování

Popis destinaceZápadní Čechy jsou synonymem pro nejproslulejší lázeňský kout naší vlasti. Tato oblast je přírodním rájem, kde se rozprostírá nádherná krajina na pomezí Krušných hor a majestátní Šumavy. Avšak nejenom známý lázeňský trojúhelník dělá tuto oblast tak výjimečnou. Každý milovník přírody či historie si zde najde to své. A pokud vás láká svět piva, neváhejte se vydat na exkurzi do slavného plzeňského pivovaru. V Božím Daru se pak můžete ponořit do kouzelné vánoční atmosféry na Ježíškově cestě.Od roku 2023 se Mariánské Lázně pyšní získáním cenného titulu klimatických lázní, což je proměnilo v nejkomplexnější lázeňské centrum v České republice. Jejich jedinečnost je podtržena členstvím v prestižním seznamu UNESCO, Great Spa Towns of Europe.Pojďme společně prozkoumat nejzajímavější místa, která byste neměli při návštěvě západočeských lázní minout!Představte si romantické procházky po lázeňských kolonádách, vůni čerstvě pečených oplatků a blahodárný účinek léčivých pramenů. To vše a mnohem více nabízejí lázeňská města jako Karlovy Vary, Františkovy Lázně, Mariánské Lázně a Jáchymov. Kromě tradiční lázeňské kultury zde na vás čekají mnohé další lákadla. Nevynechejte ani historické klenoty jako Klatovy či Plzeň s jejím světoznámým pivovarem.Pro milovníky neobyčejných přírodních úkazů doporučujeme návštěvu národní přírodní rezervace SOOS, která je často přirovnávána k americkému Yellowstone. Toto unikátní místo skrývá pozůstatky slaného jezera transformovaného v rašeliniště a slatiniště. Fascinující jsou zde zejména bahenní vývěry oxidu uhličitého, svědčící o dávné vulkanické aktivitě.A pokud si chcete užít relaxaci v západních Čechách, nesmíte opomenout hrad a zámek Bečov nad Teplou. Jeho chloubou je relikviář sv. Maura, druhá nejcennější památka České republiky po korunovačních klenotech. Představuje opravdový klenot, který je součástí evropského kulturního dědictví.I když zde nenajdete tolik hradů a zámků jako v jiných částech republiky, stojí za zmínku hrad Loket. Tato historická perla, obklopená z tří stran řekou Ohří, je dokonalým příkladem středověkého opevnění, které bylo navrženo tak, aby odolalo každému dobyvateli. Pokud máte zálibu v historii, hrad Loket vás očaruje na každém kroku svou majestátností a příběhy z minulosti.Přijeďte a nechte se inspirovat kouzlem Západních Čech, kde každý den může být nezapomenutelným dobrodružstvím!



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.