Frýdlant - Hotel Antonie

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Česká republika, Česko, Severní Čechy
Název ubytování Frýdlant - Antonie hotel
Typ ubytování Hotely
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 4 200 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Cestovní kancelář:  DAEN Ukaž zájezd na stránkách CK
Popis zájezdu

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS
v hotelu: wellness a lázeňské služby, squash, badminton, jóga, aerobic, zumba, pilates, tenis, posilování, míčové hry.v okolí: pěší a cykloturistika (naučná stezka Frýdlantem,Singltrek), jízda na koni, lyžování, Frýdlantská rozhledna, Frýdlantská radnice, Frýdlantský betlém, Zámek Frýdlant, Frýdlantský pivovar, Klášter Hejnice, Jizerskohorské technické muzeum, Rozhledna Heřmanice, Žijící skanzen.

POZNÁMKA
Parkování v areálu hotelu zdarma.Ubytování na 1 noc je možno rezervovat jen v případě volných kapacit jeden den předem a za příplatek.Ubytování domácích mazlíčků je možné za poplatek.Upozornění: Z důvodu nařízení vlády není v provozu parní komora a ochlazovací bazének ve Spa. Dále je omezen počet možných návštěvníku na 20 osob.

Popis stravování

polopenze (snídaně bufet, večeře - salátový a polévkový bufet, dezerty a ovoce bufet, na výběr ze 3 variant hlavního jídla - roznášené).

Popis ubytování

Balíček 1Rekreační pobyt zahrnuje ubytování s polopenzí (v počtu dle zvolené délky pobytu), neomezené vstupy (10:00 - 21:00 hod.) do Wellness & Spa (vnitřního bazénu s vodoléčbou, whirlpool, venkovního jezírka, páry, finské sauny, relaxační místnosti) a na všechna sportoviště (squash, badminton, fitness, tenis, tělocvična), parkování v areálu komplexu.Balíček 2Cena pobytu Jarní prázdniny (4 noci) zahrnuje 4x ubytování s polopenzí (v rámci polopenze večeře formou tematických rautů), neomezený vstup do Wellness&Spa zóny (vnitřní bazén s vodoléčbou, whirlpool, finská sauna, pára, relaxační místnost, venkovní biotop), neomezený vstup do Sport zóny (tenis, squash, badminton a fitness).TIPY NA AKTIVITY S DĚTMIVeřejné kluziště na bruslení v pěší dostupnosti.Můžete vyrazit do stopy. Jen 35 minut jízdy autem na jizerskou magistrálu.Můžete si zalyžovat na Ještědu, nebo polské straně Smrku.Promítání pohádek pro děti.Můžete navštívit výstavu pohyblivého betlému přímo ve Frýdlantu.Zahrát si míčové hry na hotelových sportovištích.Projít naučnou stezku Frýdlantem začínající přímo u hotelu.Navštívit ZOO, nebo naučný park IQ Landia v Liberci.Můžete se vydat na prohlídku farmy a stájí.VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍrecepce, restaurace, bar, wellness bar, vinárna, salonek, terasa, zahrada, prostory vhodné na piknik, parkoviště, výtah, klimatizace, konferenční služby, Wi-Fi (zdarma), lyžárna, knihovna, multifunkční sportovní hala (squash, badminton, jóga, aerobic, zumba, pilates), multifunkční hřiště, tenisový kurt, fitness, wellness a lázeňské služby Wellness a Spa (bazén s vodoléčbou, vířivka, solárium, ochlazovací bazén, relaxační místnost, venkovní biotop, slunečníky, opalovací lehátka, suchá masážní vana, masáže, sauna - finská, infra, parní), pro děti: venkovní dětské hřiště, dětská jídla.VYBAVENÍ POKOJŮ2lůžkové pokoje typu Standard (celoprosklená jižní stěna, soukromá terasa), Designové (celoprosklená koupelna), Pokoje s krbem (kamenný krb, terasa), Pokoje se širokou postelí (přímý vstup do zahrady a na tenisový kurt, terasa), Antonie (prostorný s krbem a terasou), Wellness (ve wellnessové budově při bazénu a biotopu, propojené 70 m podzemní chodbou s hlavní budovou) a Rodinné apartmány (2 propojené pokoje s možností až 4 přistýlek), vlastní soc. zařízení (sprcha nebo vana, WC, bidet, toaletní potřeby, fén), Wi-Fi (zdarma), TV-SAT, trezor, klimatizace, minibar, terasa (některé pokoje), bezbariérový pokoj. Cena rodinného pokoje při pobytu 4 dospělých osob na vyžádání.

Popis lokality ubytování

Popis destinaceSeverní Čechy jsou protkány různorodými oblastmi a mnoha turistickými zajímavostmi. Najdete zde České Středohoří, Lužické a Jizerské hory, Národní park České Švýcarsko, část Máchova kraje a Českého ráje. Snoubí se tu romantika skal, vyhlídek, jeskyň a hradních zřícenin. Tipy na nejzajímavější a nejnavštěvovanější místa této půvabné oblasti!Národní park České Švýcarsko je velmi oblíbeným turistickým cílem. Je zde opravdu z čeho vybírat, protože se zde nachází mnoho krásných míst, například dominanta Pravčická brána, Edmundova a Divoká soutěska a Dolský mlýn známý z pohádek.Neodmyslitelnou součástí Severních Čech je i velmi populární a vyhledávaná rozhledna Ještěd. Jedná se o telekomunikační věž, kde najdete vyhlídkový ochoz a restauraci. Můžete využít kabinovou lanovku z města Liberec nebo se vydat na vrchol pěšky po turistických trasách. Mimo jiné v zimním období se zde nalézá oblíbený ski areál.Po celý rok můžete zavítat na známé Máchovo jezero, kde si vyberete z četnosti nabízených služeb a atraktivit. V letních měsících poskytuje rekreaci návštěvníkům na čtyřech plážích, kde lze využít tobogány, půjčit si šlapadla či se vydat na okružní plavbu parníkem.České Středohoří můžete navštívit během svého výletu na známý vrchol Milešovka. Jedná se o zdejší nejvyšší bod a má 837 m. Na jejím vrcholu najdete rozhlednu a musíte se připravit na to, že zde hodně fouká.V městě Liberci, které je i městem krajským, naleznete mnoho možností vyžití. Za zmínku stojí velmi vyhledávaná zoologická a botanická zahrada, zábavní centrum iQlandia a aquapark Babylon. Mezi další významná města patří Děčín a Litoměřice. Pro milovníky hradů a zámků máme také několik tipů. Velkolepou chloubou je Zámek Sychrov, který můžete znát z mnoha filmů či pohádek. Můžete se zúčastnit pravidelné prohlídky v jeho prostorách a poznat život na zámku nebo ho obdivovat zvenčí a projít se v přilehlém anglickém parku. Dále Zámek Roudnice nad Labem, Hrad Bezděz, Hrad Grabštejn, Zámek Krásný Dvůr, Hrad Střekov a Hrad a zámek Frýdlant.Tipy kam na výlet do přírody: CKO Kokořínsko - Máchův kraj, vrchol Říp, Panská skála a Tiské stěny v CHKO Labské pískovce.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.