Harrachov - Parkhotel Harrachov

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Česká republika, Česko, Krkonoše
Název ubytování Harrachov - Parkhotel Harrachov
Typ ubytování Hotely
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 540 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Cestovní kancelář:  DAEN Ukaž zájezd na stránkách CK
Popis zájezdu

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS
V hotelu: stolní tenis, stolní fotbálek, air hokej, hrací automaty; v okolí: golf, bobová dráha, bowling, adrenalin monkey park, bunjee jumping z televizní věže v Harrachově, vertical park, čtyřkolky, koloběžky, tenis, přírodní koupaliště Zákoutí, hravý park Tři věže, lanové centrum, značené turistické trasy pro pěší i cykloturistiku, skiareály (Harrachov, Rýžoviště (Čertova hora) – 500 m, Skiareál Amálka – 500 m, Hilbert – 3,6 km), běžkařské tratě.

POZNÁMKA
Pokoje jsou buď bez balkónu s výhledem do lesa (Superior) a pokoje s balkónem (většinou výhled údolí nebo Černá Hora). Pokoje jsou umístěny ve dvou částech – část A – kam je do 5. patra výtah, pouze poslední 6. patro je bez výtahu a část B – zde výtah není. Dva apartmány mají samostatný vchod.Dětské ceny jsou bez nároku na vstup do sauny a na masáž.

Popis stravování

apartmány bez stravy (možnost dokoupení snídaně či polopenze), pokoje snídaně (bufet), večeře (výběrem z jídelního lístku nebo bufet vč. neomezené konzumace nápojů (pivo, víno, postmix nealko)). Hotel nabízí i dětský jídelníček.

Popis ubytování

Balíček 1Rekreační pobyt zahrnuje ubytování se snídaní v počtu dle zvolené délky pobytu, místní poplatek, možnost využití herny a stolního tenisu, parkování.BONUS: k dokoupené polopenzi ALL INCLUSIVE nápoje k večeři (nealko z Postmixu, pivo, víno)VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍrecepce, hotelová restaurace, směnárna, hotelový trezor, výtah, lobby bar, Wi-Fi (zdarma), konferenční služby, úschovna zavazadel, úschovna kol a lyží, terasa, zahrada, pro děti - venkovní hřiště (trampolína, houpačky, ruské kuželky, pétanque), vybavená herna (včetně TV s pohádkami), kreslírna; wellness centrum (sauna, infra sauna, masáže, relaxační místnost), sportovní aktivity, knihovna, parkování. Budova s pěti patry je rozdělena na 2 části, v části A je výtah a v části B není výtah.VYBAVENÍ POKOJŮ2lůžkový pokoj, pro 2 osoby, vlastní sociální zařízení (WC, sprchový kout), 1 ložnice (1x dvoulůžko), TV, Wi-Fi.2lůžkový pokoj s balkonem, vlastní sociální zařízení (WC, sprchový kout), 1 ložnice (1x dvoulůžko), TV, Wi-Fi, balkon s výhledem na hory.3lůžkový pokoj, vlastní sociální zařízení (WC, sprchový kout), 1 ložnice (1x dvoulůžko, 1x jednolůžko), TV, Wi-Fi.4lůžkový pokoj, vlastní sociální zařízení (WC, sprchový kout), 1 ložnice (1x dvoulůžko, 2x jednolůžko), TV, Wi-Fi.4lůžkový pokoj s balkonem 25 m2, pro 4 osoby, vlastní sociální zařízení (WC, sprchový kout), 1 ložnice (1x dvoulůžko, 2x jednolůžko), TV, Wi-Fi, balkon s výhledem na hory.Apartmán 4lůžkový, vlastní sociální zařízení (WC, sprchový kout, 2 ložnice (2x dvoulůžko), obývací pokoj (1x rozkládací pohovka), kuchyňský kout (rychlovarná konvice, lednice, varná deska, mikrovlnná trouba), TV, W-Fi, balkon s výhledem na sjezdovku. Ceny na vyžádáníApartmán 5lůžkový s privátní saunou, vlastní sociální zařízení (WC, sprchový kout), 2 ložnice (2x dvoulůžko, 1x jednolůžko), obývací pokoj (1x rozkládací pohovka), kuchyňský kout (rychlovarná konvice, lednice, varná deska, mikrovlnná trouba), kávovar, TV, Wi-Fi, privátní sauna, balkon s výhledem na hory. Ceny na vyžádání



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.