Hustopeče, Amande - Jsem na wellness

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Česká republika, Pálava, Hustopeče
Ubytování Hotel Amande
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem za 3 220 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Hotel Amande **** komplex budov se nachází v srdci vinařského regionu Jižní Moravy v Hustopečích, ve městě mandloní a vína. Hotel disponuje 57 pokoji a apartmány s komfortním vybavením.

Výlety: památky UNESCO – zámek Valtice, zámek Lednice, Dívčí hrad, Sirotčí hrad, zámek Klobouky. Hustopečský mandloňový sad s rozhlednou, Křížový vrch s kaplí sv. Rocha a stezkou bosou nohou, Židovský hřbitov, Ranč Valkýra.

Vybavení a služby: Recepce 24hod - drobný prodej - možnost zakoupení domácích produktů a vinné kosmetiky, lobby bar, restaurace, vinný sklep, pivnice, Wine Club, terasa, zahrádka, výtah, WiFi v celém hotelu, konferenční sály a salonky, úschovna kol a zavazadel. Wine Wellness procedury – Saunový svět; za poplatek relaxační masáže, koupele, peelingy a zábaly, partnerská procedura, půjčovna kol. Nedaleko hotelu je tenisový kurt, koupaliště a aquapark.

Venkovní aktivity – vinařské cyklostezky, tenis, plavecká hala, letní aquapark, turistika, památky UNESCO.

Domácí mazlíčci povoleni na vyžádání.

Příjezd a odjezd
příjezd (check-in): od 14:00 hod
odjezd (check-out): do 11:00 hod

Popis stravování

Možnost celodenního stravování - restaurace Amande nabízí sezónní kuchyni, jídla připravovaná z čerstvých surovin od místních dodavatelů. Pivnice Panský dvůr s širokou nabídkou domácích pochutin.

Popis ubytování

Standardní 2lůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek mají vlastní příslušenství (koupelna se sprchou, vysoušeč vlasů, WC), LCD TV, telefon, klimatizace, dětská postýlka dle dostupnosti. Za příplatek pokoje Superior, vybavení jako pokoje Standardní, navíc mají župan a pantofle, trezor. Mezonetové apartmá má vlastní příslušenství (koupelna s vanou, WC) a manželskou postelí v patře. Mandlové apartmá až pro 6 osob se dvěma průchozími pokoji má vlastní příslušenství (koupelna s vanou, WC). U pokojů Standard mají hosté k dispozici 90minutový vstup do Saunového světa v hotelovém Wellness.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.