Jičín - Hotel Restart

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Česká republika, Česko, Český Ráj
Název ubytování Jičín - Hotel ReStart
Typ ubytování Hotely
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 1 105 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Cestovní kancelář:  DAEN Ukaž zájezd na stránkách CK
Popis zájezdu

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS
v hotelu: wellness služby, fitness centrum, venkovní sportovní areál (běžecký ovál, 2 fotbalová hřiště, venkovní hřiště pro házenkáře, volejbalové kurty, tenisové kurty, nohejbalové hřiště), krytá sportoviště (sportovní hala, tělocvična, tělocvična pro kontaktní sporty, stolní tenis).v přilehlé budově: Aquapark Jičín (plavecký bazén, dětský bazén, dětské brouzdaliště, divoká řeka, tobogán, skokanský bazén, whirpool, parní komora).před vchodem:Valdštejnova lipová alej, která je jedním ze symbolů města Jičín, unikátní přírodní a krajinou památkou a byla vysazena Albrechtem z Valdštejna. Při slunovratech na jednom konci aleje slunce vychází, na druhém zapadá. Spojuje centrum města Jičína s Valdštejnskou lodžií (letohrádek Libosad).Stromořadí je vysázeno jako čtyřřadé, kdy každé dva pruhy lip odděluje úzký asi 2 metry široký chodník a uprostřed jsou dvouřadí oddělena širokým travnatým dělícím pruhem, celková délka je 1737 metrů a původně bylo v lipovém stromořadí vysazeno 1140 lip, které však za uběhlá staletí doznalo mnohé obměny.v okolí: Valdická Brána - náměstí v Jičíně, Lipová Alej, Pohádkový drak v Jičíně, Valdštejnská lodžie, Rozhledna Čeřovka, Rumcajsova jeskyně, Rumcajsova ševcovna, Jičínský zámek, Prachovské skály, Hrad Trosky, Hrad a zámek Staré Hrady, Hrad Kost a údolí Plakánku, Bozkovské dolomitové jeskyně, Zámek Hrubý Rohozec, Zřícenina hradu Pecka, Zoo Dvůr Králové, Zoo Chleby.

POZNÁMKA
Parkování na hlídaném uzavřeném hotelovém parkovišti zdarma.Ubytování domácích mazlíčků není možné.Využití hotelového wellness centra, služeb přilehlého Aquacentra, využití venkovního koupaliště, sportovního areálu a sportoviště za poplatek.

Popis stravování

snídaně (bufet), za příplatek polopenze (večeře - bufet, nebo 3chodová servírovaná večeře - v závislosti na obsazenosti hotelu). K dispozici hotelová restaurace La Favorita: od pondělí do pátku výběr z jídelního lístku nebo z denního menu. Zakládá si na tradiční přípravě potravin z nejvalitnějších lokálních a sezónních potravin od pečlivě vybraných dodavatelů.

Popis ubytování

Balíček 1Rekreační pobyt zahrnuje ubytování se snídaní (v počtu dle zvolené délky pobytu), volný vstup do hotelového fitness centra, parkování v areálu hotelu.Balíček 7Cena pobytu K oblakům Českého ráje (2 noci) zahrnuje 2x ubytování se snídaní v apartmánu Comfort Suite s vanou a komfortní přistýlkou pro 2 dospělé 2 dvě děti do 12-ti let, přelet letadlem nad českým rájem vč. transferu na letiště a zpět, lahev italského prosecca na pokoj, tea time (odpolední káva, nebo čaj), čajový set na pokoji, kávovar Nespresso, neomezený vstup do hotelového wellness a fitness, Wi-Fi, parkování na hlídaném hotelovém parkovišti. Možnost prodloužení pobytu.BONUS: sleva 15 % na dokoupené thajské masáže (všechny typy), 15% sleva na piknikové koše, zvýhodněné podmínky pro zapůjčení kol/elektrokol/elektrokoloběžek a vstup do aquacentra.VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍrecepce, restaurace pro snídaně, restaurace La Favorita, bar, kavárna, terasa, obchod se suvenýry, konferenční služby, úschovna zavazadel, půjčovna kol a elektrokol, půjčovna automobilů, hotelový trezor, klimatizace, výtah, parkoviště, Wi-Fi (zdarma), venkovní sportovní areál, krytá sportoviště, fitness centrum, wellness centrum (krytý bazén, dětský bazén, vodní skluzavka, masáže). Pro děti: TV programy pro děti, venkovní dětské hřiště, dětská herna (skákací hrad, dětské ponky, mini kuchyňka), knihy, DVD, hudba pro děti, stolní hry, puzzle.VYBAVENÍ POKOJŮ1lůžkové pokoje Economy, 2lůžkové pokoje Executive (možnost přistýlky), 4lůžkové rodinné pokoje Family (2 propojené pokoje) a 2lůžkové exkluzivní apartmány v nejvyšších poschodích hotelu typu Comfort Suite (prostorné, panoramatický pohled z okna, 9 - 10 patro, gauč, možnost 2 přistýlek), vlastní soc. zařízení (sprcha nebo vana, WC, toaletní potřeby, fén), klimatizace, TV-SAT, Wi-Fi (zdarma), kávovar Nespresso, čajový set, minibar, konferenční stůl, trezor, kosmetika Botanica s arganovým olejem, váha, zatemňovací závěsy, nadstandardní postele s komfortní zdravotní matrací, k dispozici: pantofle. Župany - v apartmánech k dispozici, ostatní pokoje možnost zápůjčky zdarma na recepci.

Popis lokality ubytování

Popis destinaceVydejte se s drahou polovičkou nebo rodinou do Českého ráje a nechte se unést romantickým krajem, který spojuje pestré přírodní krásy s mnohými historickými památkami.Český ráj je výjimečná krajina skalních měst plná odkazů dávných předků. Na každém kroku jsou hrady a zámky, lidová architektura, ale i naleziště drahých kamenů, věže a vyhlídkové plošiny. Pohádková země je plná udatných rytířů, krásných princezen a vousatých loupežníků. Neváhejte, tento kouzelný region se všemi jeho krásami čeká jen na Vás, abyste ho prozkoumali.Tato malebná oblast je stvořena pro rekreaci. Díky velice husté síti značených stezek a cyklostezek je doslova turistickým rájem. Příroda Českého ráje vyzývá nejenom k procházkám a výletům, ale i k různorodým aktivitám, které potěší každého člena rodiny.Návštěvníci Českého ráje mají možnost i kulturního vyžití. Vedle divadel, galerií, knihoven a muzeí zde probíhá mnoho zábavných akcí nejrůznějšího zaměření.Nadchněte se atmosférou Českého ráje a přijďte sem strávit mnoho hezkých dnů.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.