Jindřichův Hradec, Concertino - 4 denní Relax

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Česká republika, Jižní Čechy, Jindřichův Hradec
Ubytování Hotel Concertino
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem za 4 590 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

4* hotel byl otevřen v roce 1996 a nachází se přímo v historickém centru Jindřichova Hradce, bezpochyby jednoho z nejkrásnějších jihočeských měst, je několik málo kroků od hradu a zámku. Komplex hotelu spojuje objekty z období renesance se zcela nově vybudovaným moderním ubytovacím zařízením. Zde máte na dosah architektonické skvosty, jejichž historie sahá až do 13.století. Renomovaný zámek pánů z Hradce, několik kostelů a v poslední době i probouzející se podhradí a městskou památkovou rezervaci.

Tip na výlety: města dýchající historií: Třeboň, Slavonice, hrad Landštejn, vodní zámek Červená Lhota.

Vybavení a služby: Restaurace, Café Bar, letní terasa, Formanka - česká pivnice, Wi-Fi, masážní a beauty salon (masáže sportovní, aroma, čokoládová, relaxační, medová masáž, masáž horkými lávovými kameny. Zábaly - Rašelinový, Čokoládový a Skořicový zábal…), billiard, stolní fotbal, herna se stolním tenisem, půjčovna kol, doplňkový prodej, kadeřnictví, kosmetické služby půjčovna kol, laserová střelnice, bowling.

Popis stravování

formou švédských stolů, večeře formou 3chodového menu (výběr). Hotel nabízí prvotřídní českou, mezinárodní a rybí kuchyni v restauraci, příjemné posezení v Café Baru a mnoho dalších možností jako grilování na letní terase.

Popis ubytování

28 dvoulůžkových pokojů (8 pokojů s možností přistýlky), 4 jednolůžkové pokoje, 3 apartmány a 2 rodinné buňky (dvě ložnice se společnou koupelnou a WC). Každý z pokojů má předsíň, koupelnu se sprchou nebo vanou a toaletou. Pro komfort hostů v nich nechybí telefon s přímou volbou, satelitní televizor, minibar, trezor, vysoušeč vlasů a tlačítko pro přivolání pomoci v tísni. Hotelové pokoje jsou navíc chráněny elektronickými zámky ovládanými magnetickou kartou.
Celý hotel je vybudován bezbariérově, včetně jednoho pokoje s koupelnou pro vozíčkáře.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.