Ostravice - Green Inn Hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Česká republika, Česko, Beskydy
Název ubytování Ostravice - Green Inn Hotel
Typ ubytování Hotely
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 1 245 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Cestovní kancelář:  DAEN Ukaž zájezd na stránkách CK
Popis zájezdu

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS
v hotelu: wellness služby, masáže v areálu, golf.GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE Hřiště je situováno mezi dvěma nejvyššími horami Beskyd, Lysou horou a Smrkem, na úpatí hory Žár v obci Ostravice. Jedná se o mistrovské golfové hřiště, par 72 typu parkland. Designér a konstruktér hřiště je Chris Johnson, který má na svém kontě řadu hřišť v Evropě a Africe. Tomu odpovídá výběr lokality, tvarování hřiště, kompletní závlaha hracích ploch, přísně testovaný a kontrolovaný stavební materiál, velké greeny, 3 ha vodních ploch, pět rozlehlých odpališť na každé jamce.V okolí: golf (Prosper Golf Resort Čeladná), běžecké lyžování, lyžování (Ski areál Opálená, Ski areál Bílá), Aquapark Olešná, pěší a cykloturistika.

POZNÁMKA
Domácí mazlíci jsou vítáni (za poplatek). Všichni mazlíčci musí mít platný očkovací průkaz.Do prostorů hotelu je zákaz vstupu v golfových botách – spike. Pro přezutí použijte Caddy room.

Popis stravování

snídaně (bufet), příp. polopenze - večeře (3-chodové servírované menu).

Popis ubytování

Balíček 1Rekreační pobyt zahrnuje ubytování se snídaní v počtu dle zvolené délky pobytu, vstup do wellness v provozní době (90 min. denně), parkování.Možnost dokoupení na místě:Green fee (18 jamek) Po-Čt 1400 Kč/os., Pá-Ne 1800 Kč/os.Green fee (9 jamek) Po-Čt 800 Kč/os., Pá-Ne 1000 Kč/os.Buggy Po-Čt 600 Kč, Pá-Ne 800 KčBalíček 2Cena pobytu Relax (1-3 noci) zahrnuje ubytování s polopenzí (v počtu dle zvolené délky pobytu), relax ve vířivce, 1x olejová masáž (30 min.), vstup do wellness (90 min.), Wi-Fi, parkováníMasáže a vířivku je nutné rezervovat předem, a to minimálně 48 hodin na: +420 724 907 913, infoe@golf-ostravice.cz.BONUS: slevy na dokoupené masážeVYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍrecepce, infocentrum, restaurace, bar, úschovna zavazadel, terasa, parkoviště, trezor, klimatizace, bezbariérové pokoje, půjčovna holí Nordic walking, půjčovna kompletních setů na běžky, wellness a lázeňské služby (finská, cedrová bylinná, cedrová bio sauna, venkovní vířivka, odpočívárna, masáže), pro děti: dětské hřiště, dětská jídla, hlídání dětí, televizní programy pro děti.VYBAVENÍ POKOJŮ2lůžkové pokoje typu Standard (bez balkónu nebo s terasou), Delux (možnost přistýlky) a Superior, 2lůžkový APT Delux (1 ložnice s panoramatickým výhledem na Lysou horu přímo z manželské postele, prostorná terasa, kapacita až 4 osoby), vlastní soc. zařízení (sprcha nebo vana, WC, toaletní potřeby, fén), župany na pokoji, úložný prostor, TV-SAT, Wi-Fi (zdarma), telefon, minibar, trezor. Pokoj Delux navíc: oddělitelné postele, balkón. Pokoj Superior a APT Delux navíc: vysoké matrace, značková kosmetika v koupelně, individuálně ovládaná vzduchotechnika, zvukotěsné pokoje, kuchyň s vybavením, obývací prostor, exkluzivní poloha pokojů blízko klubu.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.