Praha 1 - Hotel u Kříže

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Česká republika, Česko, Praha
Název ubytování Praha 1 - Hotel u Kříže
Typ ubytování Hotely
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 2 200 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Cestovní kancelář:  DAEN Ukaž zájezd na stránkách CK
Popis zájezdu

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS
v okolí: Pražský hrad, Karlův most, Malostranské náměstí, Petřínská rozhledna, Staroměstské náměstí, Václavské náměstí, Národní divadlo, Laterna Magika, Kostel sv. Mikuláše, Karlovy lázně, Pivní lázně Praha, Zlatý Strom Club, Wallenstein Garden, Národní muzeum, Vyšehrad, Zoo Praha, O2 arena Praha, Aquapalace. Další nejkrásnější pražské památky se od hotelu nacházejí v pochozí vzdálenosti několika minut. Blízkost pražské tramvajové dopravy.

POZNÁMKA
Parkování v podzemní hotelové garáži pro 6 vozidel (nutnost rezervace předem) za poplatek.Dle hotelového řádu a především kvůli bezpečnosti je nutné po celou dobu pobytu nechat klíče od auta na recepci hotelu.Pokoje s klimatizací s individuálním ovládáním.Možnost ubytování domácích mazlíčků za poplatek.Recepce poskytuje služby concierge.

Popis stravování

snídaně (bufet), na požádání lze objednat chutná čerstvá míchaná nebo sázená vejce a párky.Možnost na místě dokoupit polopenzi nebo i plnou penzi v hotelové vyhlášené restauraci. Pro náročnější klientelu pak možnost například desetichodové degustace s vinným párováním vedené zkušeným someliérem.

Popis ubytování

Balíček 1Rekreační pobyt zahrnuje ubytování se snídaní (v počtu dle zvolené délky pobytu), místní poplatky.VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍRecepce, 2 restaurace, vinný sklípek ze 16. století, klidné hotelové atrium (k posezení a relaxaci), služby concierge (zajištění exkurzí, rezervací v restauraci, pronájmu automobilu, informace o dopravním spojení a prodej jízdenek MHD), hotelová garáž s 6 parkovacími místy.VYBAVENÍ POKOJŮ2lůžkové pokoje Standard se stylovým nábytkem, vlastní sociální zařízení (WC, sprchový kout), 1 ložnice, minibar, TV, Wi-Fi, klimatizace, výhled na Petřín a Pražský hrad nebo do atria. Pokoje v posledním patře jsou podkrovní, z některých je vidět vidět až na Staroměstské náměstí.2lůžkové pokoje Superior jsou luxusní designové dvoulůžkové pokoje větších rozměrů s velkou manželskou postelí a s možností jedné přistýlky (rozkládací sofá), kávový kout (sortiment je doplňován po dobu pobytu), minibar, TV, Wi-Fi, čtenářský a pracovní prostor, klimatizace, výhled na Pražský hrad a zahrady.2podlažní apartmány Suite rodinného typu, vlastní sociální zařízení (WC, vana), 2 ložnice (1x dvoulůžko, 1x rozkládací lůžko), minibar, rychlovarná konvice (někdy i malá kuchyňka), TV, Wi-Fi, klimatizace, výhled do klidného atria hotelu – k dispozici i jednopodlažní apartmán bez schodiště.Pro starší osoby nebo pro osoby s pohybovými problémy je k dispozici i jednopodlažní Apartment, bez nutnosti používat schodiště.

Popis lokality ubytování

Popis destinaceMěsto Praha asi není třeba zdlouhavě představovat. Jedná se o dominantu, skvost a hlavní město České republiky. Již po několikáté se zařadilo mezi nejkrásnější města na světě. Jeho historické centrum je zapsáno na Seznam světového přírodního a kulturního dědictví UNESCO. Pojďte s námi zavítat do malebných uliček a nechte se okouzlit nepopsatelnou energií a atmosférou tohoto významného města. Jeho centrum, kde najdete většinu významných míst, není nijak zvlášť rozsáhlé, takže lze bez problému projít za jeden den. Místní gastronomie také stojí za zmínku, protože nenajdete nikde jinde takové množství restaurací, kaváren a bister.Představujeme vám nejatraktivnější místa tohoto barokního srdce Evropy! V žebříčku 10 nejnavštěvovanějších míst České republiky obsadila Praha hned sedm míst.Nejvýznamnější památkou Prahy a i celkově České republiky je bez pochyby Pražský hrad. Navštívit ho můžete pěšky třeba z centra Prahy přes Karlův most, odkud se vám naskytne úchvatný pohled jak na hrad, tak na řeku Vltavu. Hrad nabízí prohlídky interiérů či volně přístupné přilehlé zahrady a hradby. Jedná se o největší hradní komplex na světě.Lanová drána na Petřín je velmi oblíbenou turistickou atrakcí, která disponuje dvěma vozy a návštěvníky dopraví do stanice Petřín, odkud mohou zavítat na rozhlednu Petřín. Tato rozhledna se snaží být kopií Eiffelovy věže v Paříži. Po vystoupání schodů se vám naskytne neopakovatelný výhled na celou Prahu.Pražská zoologická zahrada je největší v České republice a její nabídka je opravdu široká, často návštěva zabere celý den. Projít zahradou můžete po vybudovaných cestách, které jsou dlouhé celkem 10 kilometrů. Naplánujte si výlet do ZOO parníkem po Vltavě, stojí to za to. Co by byla návštěva Prahy bez Staroměstské radnice a orloje, který se nachází na Staroměstském náměstí. Na jedné ze stran věže radnice jsou umístěny slavné mechanické hodiny- Pražský orloj, kde se každou celou hodinu objevuje přehlídka dvanácti apoštolů. Mezi další význačné pražské atraktivity patří Národní Muzeum na Václavském náměstí, Národní divadlo, Vyšehrad, Pinkasova synagoga či televizní věž na žižkově.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.