Tábor - Penzion Alfa

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Česká republika, Česko, Jižní Čechy
Název ubytování Tábor - penzion Alfa
Typ ubytování Penziony
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 1 300 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Cestovní kancelář:  DAEN Ukaž zájezd na stránkách CK
Popis zájezdu

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS
Ideální místo pro výlety po jižních Čechách. Zříceniny hradu Choustník, Kozí Hrádek, Dobronice u Bechyně, Přiběnice, zámek Červená Lhota, Chýnovská jeskyně, Knížecí rybník. Dále České Budějovice, Český Krumlov, Písek, Třeboň nebo zámky Hluboká nad Vltavou, Orlík a Zvíkov.Možnost zajištění vstupenek na kulturní a sportovní události v Táboře.

POZNÁMKA
Po domluvě možnost objednání masáží. Možnost uschování kol nebo jednoho motocyklu či uschování zavazadel.Pobyt s domácím mazlíčkem možný po domluvě za poplatek.Sedmá noc zdarma.

Popis stravování

vlastní, za příplatek (cena na vyžádání) snídaně formou bufetu ( klasická, pro děti, vegetariánská, veganská, bezlepková …).

Popis ubytování

Balíček 1Rekreační pobyt zahrnuje ubytování, možnost úschovy motorky či kola.BONUS: 10% sleva v baru penzionu na všechny druhy whisky a prémiové rumy.VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍhospoda s terasou, společenská místnost, obchod se suvenýry, Wi-Fi (zdarma).VYBAVENÍ POKOJŮ2 až 4lůžkové pokoje, vlastní soc. zařízení (sprcha, WC), TV, Wi-Fi (zdarma).

Popis lokality ubytování

Popis destinaceJižní Čechy patří k nejlákavějším místům v Čechách - pro svou malebnou přírodu, množství rybníků i pro své historické bohatství. Pohádkové hrady a zámky, léčivé lázně, historická města, rozhledny, pivovary, tajuplné podzemí – to všechno slibují výlety do jižních Čech. Ale nejen to! Mezi oblíbené kratochvíle patří také splouvání řek (Vltava, Otava, Lužnice).Pokud se chcete cítit jako v pohádce, Jižní Čechy jsou tou správnou volbou a my vám to dokážeme několika tipy na ta nejpohádkovější místa této obdivuhodné oblasti!Zavítejte do druhého nejnavštěvovanějšího historického města v České republice. Český Krumlov se dá považovat za architektonický skvost. Jeho historické centrum je zapsané v seznamu přírodního a kulturního dědictví UNESCO. Nenechte se odradit množství turistů a navštivte Zámek Český Krumlov, který se tyčí nad meandry Vltavy.Jestliže plánujete dovolenou v jižních Čechách, Zámek Hluboká nad Vltavou nesmíte rozhodně vynechat. Jedná se o jeden z nejnavštěvovanějších zámků a není se čemu divit, zde si opravdu budete připadat jako v pohádce a ne jedna se tady natáčela. Jeho název lze odvozovat od hluboké hradní studny nebo od polohy hradu hluboko v lesích. Můžete využít nabízené prohlídkové trasy, navštívit zámecký park či nedaleko vzdálenou zoologickou zahradu.Pro příznivce odpočinkové dovolené je ideální pobyt u jihočeské přehradní nádrže Lipno, která je rozlohou největší v České republice. Můžete relaxovat na pláži, vydat se na plavbu parníkem či navštívit jednu z množství atrakcí, jako je například oblíbená Stezka v korunách stromů, v zimě rozlehlý lyžařský areál nebo si přibalte brusle a projeďte se po zamrzlé vodní hladině, bruslařskou dráhu můžete znát pod pojmem "ledová magistrála".V královském městě Písek se nachází nejstarší kamenný most v České republice. Postaven byl na konci 13. století, má sedm oblouků a zdobí ho barokní sochy a sousoší. To ale v Písku není všechno, velmi navštěvovaný je Zemský hřebčinec, Písecký hrad, vodní elektrárna či rozhledna Jarník v píseckých horách.Jižní Čechy jsou oblastí bohatou nejen na rybníky, ale zejména také na četnost hradů a zámků, těmi nejznámějšími jsou Zámek Červená Lhota, který je populární z pohádky Zlatovláska, dále Hrad Zvíkov, Zámek Orlík nad Vltavou a Zámek Blatná. Jihočeská města vás nadchnou jejich starobylou atmosférou, zavítejte například do Jindřichova Hradce, Tábora, Prachatic, Slavonic nebo se nechte hýčkat v lázních Třeboň, Bechyně nebo Vráž. Za zmínku jistě stojí selské baroko v Holašovicích (UNESCO).



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.