Velké Karlovice - Hotel Horal

*** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Česká republika, Česko, Beskydy
Název ubytování Velké Karlovice - Hotel Horal
Typ ubytování Hotely
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 7 040 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Cestovní kancelář:  DAEN Ukaž zájezd na stránkách CK
Popis zájezdu

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS
Zasportujte si před wellnessJestli máte rádi pohyb na čerstvém vzduchu, vyrazte před wellness na elektrokole, zkuste nordic-walking hole, vydejte se na jednu z turistických tras nebo se pokochejte výhledem na Valašsko na jedné z rozhleden. Vyzkoušet můžete také indoor golf či si zahrát přímo na golfovém hřišti. V zimě pak lyžování sjezdové a běžecké (Skiareál Razula, Horal, Galík).Wellness Horal - Termální bazény: se slanou vodou vyhřívanou až na 36 °C, plavecká část na 28 °C. Areál tvoří 3 bazény - plavecký bazén (20 m), zábavně relaxační bazén (20 m): jeskyně, divoká řeka, hydromasážní lavice, trysky, bubblery, chrlič a dětský bazén s vodním hřibem pro děti do 6 let.Wellness Horal Centrum nabízí kosmetické, masérské a relaxační služby v podobě Spa procedur.Masáže: hotelové masáže provádějí zkušení maséři a masérky z Thajska, Srí Lanky, Filipín, Bali a Turecka. Nabídka masáží (Hammam, thajské, Bali, ayurvédské, turecké orientální, klasické masáže, Rasul).Saunový svět: bylinková sauna, bylinná parní lázeň, ochlazovací bazén, whirlpool, tepidárium, Kneippův oblázkový chodník, tělové zábaly Rasul, multifunkční sprchy - masážní proudy a tropický déšť, prostorná odpočívárna s vodními lůžky a lehátky, venkovní odpočinková terasa, Vital bar, nabídka tělové kosmetiky Pure Fiji.Kardio fitness: klimatizované studio nabízí vše pro plnohodnotný trénink – speciální stroje, činky i další pomůcky.Golf Club Horal - 9 jamek (5 tříparových a 4 čtyřparové), driving range (kryté odpaliště) s možností tréninku, indoor golf v zázemí hotelu Horal, Score card. Pro začátečníky jsou zde připraveny lekce výuky se zkušeným trenérem (golfový trenažér Aboutgolf).L-Spa Lanterna - Krytý bazén s vodními atrakcemi (28 - 29 °C, plocha 56 m2), whirlpool se slanou vodou (35 - 37 °C, pro 8 - 10 osob, s bočními, zadními i spodními tryskami), finská sauna, parní lázeň, ochlazovací jezírko, vědro ledové horské vody, multifunkční sprchy, odpočinková terasa s vyhlídkou a ochlazovací venkovní terasa, L-Spa bar s nabídkou čajů, nápojů a prodejem kosmetiky Pure Fiji.

POZNÁMKA
Wellness hotel Horal a Wellness Horal je době od 14. do 19. 4. 2024 z důvodu odstávky uzavřen!Pobyt s domácími mazlíčky je možný za příplatek.Dětem do jednoho roku není návštěva Sportovně relaxačního centra a Wellness Horal povolena. Děti ve věku 1 až 3 let mohou do bazénů pouze s doprovodem a stálou kontrolou osoby starší 18 let v plavečkách s přiléhavou gumičkou kolem nohou. Dětem mladším 10 let je vstup do bazénů pouze v doprovodu osoby starší 18 let. Používání některých zařízení ve wellness je omezeno věkem. Používání saun je povoleno od 14 let za doprovodu osoby starší 18 let.

Popis stravování

polopenze (snídaně - bufet, večeře teplý a studený bufet).

Popis ubytování

Balíček 1Rekreační pobyt zahrnuje ubytování s polopenzí (snídaně i večeře bufet) a neomezeným vstupem do Wellness Horal (termální bazény, kardio fitness, saunový svět), Wi-Fi, parkování.VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍrecepce, trezor, restaurace, jídelna, konferenční služby, venkovní posezení, Wi-Fi (zdarma), pro děti - postýlka, herna, stolička a strava; úschovna a půjčovna kol i lyží, půjčovna sport. vybavení, wellness HORAL (whirlpool, masáže, parní lázeň, Kneippovy lázně, zábaly, saunový svět, tepidárium, vitamínový bar, bazény (plavecký, relaxační, dětský), fitness, animační programy pro děti i dospělé, parkoviště, akceptace platebních karet.VYBAVENÍ POKOJŮ• Residence A, B, C (kategorie ***):Dvoulůžkový pokoj Standard, vlastní soc. zařízení (sprcha nebo vana, WC), SAT TV, Wi-Fi (zdarma), možnost 1 nebo 2 přistýlek. Jeden pokoj je bezbariérový.Rodinný pokoj, pohovka, vlastní soc. zařízení (sprcha nebo vana, WC), SAT TV, Wi-Fi (zdarma), možnost 1 nebo 2 přistýlek. Jeden pokoj je bezbariérový.• Residence E (kategorie ****) - přímo propojená s hlavní budovou:Dvoulůžkový pokoj Suite Spa, obývací pokoj (domácí kino, sauna, krb), vlastní soc. zařízení (sprcha nebo vana, WC), minibar, telefon, SAT TV, Wi-Fi (zdarma), možnost 1 nebo 2 přistýlek, balkón.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.