Výprachtice - Penzion Patriot

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Česká republika, Česko, Východní Čechy
Název ubytování Výprachtice - Penzion Patriot
Typ ubytování Penziony
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 1 290 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Cestovní kancelář:  DAEN Ukaž zájezd na stránkách CK
Popis zájezdu

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS
v penzionu: wellness služby, přes léto na zahradě gigantická trampolína, tělocvična.v okolí: pěší a cykloturistika (500 m od penzionu - naučná stezka Moravská Sázava, Suchý Vrch, Buková hora), dětské hřiště, běžecké trasy a lyžování (3,5 km od penzionu - lyžařský areál Čenkovice, Ski areál Buková hora, Ski areál Červená Voda, Ski areál Králický Sněžník), koupání (přehrada Pastviny, Lanškrounské rybníky, přírodní i umělá koupaliště, Aquapark v Žamberku).Skiresort Buková hora jen 5 min. od penzionu najdete tento největší lyžařský areál Orlických hor, který se nachází v romantickém údolí pod Bukovou horou, na hranici Orlických hor a Jeseníků v nadmořské výšce 750 až 958 m. Nově propojené areály již jedním majitelem – SKI areál Buková hora = SKI areál Čenkovice + SKI areál Červená voda, disponují vyhřívanou 4 sedačkou s bublinou, skvělým zázemím, sjezdovky přes 2,5km dlouhé – skvělé pro děti i pokročilé lyžaře.

POZNÁMKA
V penzionu nelze platit kartou, jen v hotovosti.Možnost parkování je přímo u penzionu zdarma.Domácí zvířata jsou povolena za poplatek.V penzionu se používá domácí obuv.

Popis stravování

snídaně (bufet).

Popis ubytování

Balíček 1Rekreační pobyt zahrnuje ubytování se snídaní (v počtu dle zvolené délky pobytu), vstupy do vnitřního wellness centra (vyhřívaný bazén a sauna), parkování, lůžkoviny a závěrečný úklid, místní poplatky, Wi-Fi.VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍrecepce, terasa, zahrada, gril, parkoviště, úschovna zavazadel, konferenční služby, společenská místnost, Wi-Fi (zdarma), půjčovna lyžařského vybavení a kol, sušárna bot, úschovna kol a motorek, wellness (vyhřívaný vnitřní bazén s protiproudem, infra sauna), trampolína, tělocvična (pro sport, cvičení, stolní tenis).VYBAVENÍ POKOJŮ2lůžkové apartmány s pohodlným velkým 2lůžkem se zdravotními matracemi, polohovacím roštem a úložným prostorem, vlastní soc. zařízení (sprcha, WC, toaletní potřeby, fén), plně vybavený kuchyňský kout (mikrovlnná trouba, myčka nádobí, lednička, varná deska, rychlovarná konvice, potřebné kuchyňské nádobí), TV-SAT, DVD, Wi-Fi (zdarma).4lůžkové apartmány s pohodlnými dvěma 2lůžky, vlastní soc. zařízení (sprcha, WC, toaletní potřeby, fén), plně vybavený kuchyňský kout (mikrovlnná trouba, myčka nádobí, lednička, varná deska, rychlovarná konvice, potřebné kuchyňské nádobí), některé apartmány samostatnou ložnici, TV-SAT, DVD, rozlehlá terasa se zahradním nábytkem, Francouzská okna s výhledem, Wi-Fi (zdarma).

Popis lokality ubytování

Popis destinaceVýchodní Čechy nabízí neskutečné množství příležitostí, jak prožít aktivní dovolenou ve dvojici nebo s celou rodinou. Během Vaší dovolené si zlepšíte fyzickou kondici a zároveň budete i relaxovat. Okolí a krásná příroda vytváří ideální podmínky pro turistiku, na své si přijdou nejen nadšenci hor, ale i příznivci romantických údolí.Kromě čarokrásné přírody nabízejí východní Čechy mnohem více.Nádherná příroda se zde spojuje s velkolepou historií, lidským umem, úchvatnou hudbou a všemožnými druhy sportu. Zdejší lidé jsou velmi milí a pohostinní, žijí bohatým kulturním a společenským životem. Navštivte východní Čechy a budete se moci seznámit s lidovými a folklórními tradicemi včetně řemeslné výroby, objevit množství hradů i zámků, starobylých vojenských pevností a opevnění. Na své si přijdou i příznivci městských památkových rezervací. Nenechte si ujít ani další atraktivní památky z doby renesance a baroku, ale ani moderní meziválečnou architekturu. Jako odměna na Vás čeká chuť výtečného pardubického perníkového srdce, která k tomuto regionu neodmyslitelně patří.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.