Ad Turres Holiday Resort (pavilony)

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Chorvatské přímoří, Crikvenica
Ubytování Ad Turres Holiday Resort (pavilony)
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 11 351 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotelový komplex Ad Turres se nachází ve svahu nad mořem v borovicovém lese, vzdálený cca 2 km od centra města Crikvenica. Komplex tvoří hlavní hotelová budova a přilehlé pavilony, vše je nově po renovaci v roce 2020.
Pokoje v pavilonech jsou dvoulůžkové s možností přistýlky a jednolůžkové, směrované na mořskou stranu – bez záruky výhledu. Všechny mají balkon, SAT/TV, klimatizaci, WI-FI. 
Hostům je k dispozici recepce, centrální restaurace, vinárna, terasa s pohledem na moře, kuželna, TV místnost, taneční terasa, venkovní bazén se sladkou vodou (cca od 15.6.-15.9.), nehlídané parkoviště. Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové dvorce, stolní tenis, minigolf, hřiště pro míčové hry, vodní sporty a další.
Pláže jsou oblázkové, přírodní kamenité vzdálené asi 700 - 900 m. Pro děti je na pláži dětské hřiště. Cesta na pláž vede přes místní komunikaci a po schodech (příkrý kopec). Vybaveníbazén dětský venkovní sladká voda, dětské hřiště, parkování, terasa, vinárnaSport v okolíhřiště pro míčové hry, minigolf, stolní tenis, tenisové dvorce, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 900 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.