Adria Haus - apartmány se snídaní

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Severní Dalmácie, Posedarje
Název ubytování Adria Haus apartmány a pokoje
Typ ubytování Penzion
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 3 981 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníAdria Haus je klasický typ rodinného penzionu. Nachází se v destinaci poblíž Posedarje a jeho předností je klidné a přírodou obklopené místo u moře, s krásným výhledem na moře a záliv.
Penzion má vlastní upravenou pláž cca 50 m (betonová, oblázková) s dětskou skluzavkou, která je pod penzionem, dostupná po několika schodech. Část pláže je ve stínu, kde je posezení a druhá část je ideální k opalování. Centrum je vzdáleno cca 1,5 km (pěší chůze pouze po hlavní silnici).
Možnost ubytování je jak v apartmánech, tak pokojích se snídaní nebo polopenzí. 
Snídaně se podávají od 8:30 do 9:00 formou bufetu s částečnou obsluhou. Večeře je cca v 19 h, dle speciální objednávky na určité dny, jak je popsáno v denním menu penzionu.
Apartmány jsou vybaveny klimatizací, SAT/TV, lednicí s mrazákem, Wi-Fi, nádobím pro přípravu a servírování jídel a ložním prádlem na pokojích, ručníky, toaletními potřebami.
1/3 APT má dvoulůžkovou ložnici a denní místnost s rozkládacím gaučem pro 1 osobu, kuchyňVybaveníbazén venkovní, dětské hřiště, parkování, terasa, WI-FI k dispozici dle popisuSportstolní tenis

Popis lokality ubytování

do 100 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.