Ai Pini Resort apartmány

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Istrie, Medulin
Ubytování Ai Pini Resort apartmány
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 6 916 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníAi Pini se nachází na okraji města Medulin, 800 metrů od centra města a pouhých 150 m od moře. Pláže jsou většinou tvořeny oblázky, pískem a skalami. Skalnatá a oblážková pláž 200 m, od pláže Bijeca cca 500 m s nedotčeným pískem a oblázkové pláže, která se mírně svažuje a je ideální pro děti.
Resort se skládá z 64 moderně vybavených apartmánů v řadách po 4 až 8 apartmánech uspořádaných do kruhu s centrálním parkem.
Apartmán s jednou ložnicí (2+2)
plocha: 30 metrů čtverečních, max. obsazenost: 4 osoby, v přízemí nebo 1. patře, klimatizace, bezplatná WIFI, obývací pokoj s rozkládací pohovkou (160x190 cm), jeden pokoj s manželskou postelí (160x200 cm), plně vybavený kuchyňský kout s prostorným lednice s mrazákem, varná konvice, varné desky, mikrovlnná trouba a kávovar, koupelna se sprchou, fénem a toaletními potřebami, 43palcová TV s plochou obrazovkou, trezor, zařízený balkon.
Hosté apartmánů Ai Pini mají k dispozici Lounge Beach Bar Lungomare v nedalekém hotelu Park Plaza Belvedere,Vybaveníambulance, café bar, dětské hřiště, diskotéka, internetová přípojka, kadeřnictví, masážní salón, obchody různé, prodejna se suvenýry, restaurace á la carte, samoobsluha, směnárnaSport v okolíanimace pro děti, animace pro dospělé, dráha pro lehkou atletiku, hřiště fotbalové, hřiště na volejbal, hřiště pro míčové hry, jízdy na koni, minigolf, paintball, plážový volejbal, potápění, půjčovna jízdních kol, půjčovna šlapadel, sportovní centrum, stolní tenis, tenisové dvorce, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 200 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.