Albatros Plava Laguna hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Istrie, Poreč - Zelena Laguna
Ubytování Albatros Plava Laguna hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 23 888 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotel Laguna Albatros Plava Laguna se nachází nad centrem Zelene Laguny s rozhledem na porečskou riviéru, v pěkném parku, obklopen stromy a keři.
Hotel má 324 pokojů v 7 poschodích a je plně klimatizován. Nabízí služby all inclusive. Upozorňujeme, že klienti na místě obdrží náramek pro čerpání těchto služeb, náramek musí mít stále na ruce. V případě, že chcete absolvovat výlet, po objednání na recepci  den předem obdržíte další den místo oběda tzv. lunch packet.
Všechny pokoje mají klimatizaci, SAT/TV, přímý telefon, trezor, vysoušeč vlasů, minibar (za příplatek), Wi-Fi, detektor kouře. Balkon nemají všechny pokoje – možnosti a orientace pokojů viz ceny.
Dvoulůžkové Economy (17-20 m2), Classic (16-21 m2) a Superior (19-22 m2) pokoje mají možnost přistýlky. Pokoje Suite (32-34 m2) jsou dva propojené pokoje (1 ložnice s manželskou postelí a obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 1 osobu nebo 2 děti - rozměr 140x200 cm).
Hostům je k dispozici hotelová restaurace, snack bar,Vybaveníambulance, aperitiv bar, bar u bazénu, bazén dětský venkovní sladká voda, bazén venkovní sladká voda, dětské hřiště, internetový kout, klimatizován celý hotel, prádelna, prodejna se suvenýry, restaurace á la carte, směnárna, stánek s novinami, terasa, uložení jízdních kol, WI-FI k dispozici dle popisuSportanimace pro děti, animace pro dospělé, fitness studio, kulečníkSport v okolíhřiště fotbalové, hřiště na košíkovou, hřiště na volejbal, jízdy na banánu, jízdy na koni, kanoistika, minigolf, petanque, plážový volejbal, potápění, půjčovna jachet a plachetnic, půjčovna jízdních kol, půjčovna lodiček, půjčovna skútrů, půjčovna šlapadel, squash, stolní tenis, tenisové dvorce, vodní lyžování, vodní sporty, windsurfing

Popis lokality ubytování

do 300 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.