Bellevue Aminess Casa (depandance)

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Jižní Dalmácie, Orebič (Pelješac)
Ubytování Bellevue Aminess Casa (depandance)
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 7 735 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotelový komplex Bellevue se nachází v borovém háji cca 1 km od centra města Orebić. Skládá se z hotelu, depandancí a vil Bellevue. Depandance (dnes Casa) mají 4 budovy pojmenované po význačných pelješackých vínech Dingač, Postup, Plavac, Mali a od hotelu jsou vzdáleny 50 m. Dvoulůžkové pokoje typu Superior mají možnost přistýlky. Pokoje Comfort i Superior mají SAT/TV, telefon, koupelnu, vysoušeč vlasů, WI-FI, klimatizaci, balkon na mořskou stranu.
Klientům je k dispozici v hotelu Bellevue: centrální recepce, klimatizovaná restaurace s terasou, lobby bar, venkovní bazény pro dospělé a děti, parkoviště, dětské hřiště. Hotel zajišťuje animace pro děti i dospělé. Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové dvorce s večerním osvětlením, stolní tenis, hřiště na plážový volejbal, petanque a další. 
Pláže jsou oblázkové, písečné a kamenité, vzdálené 50-100 m od depandancí. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek. Na pláži nabídka místních vodních sVybaveníbazén dětský, bazén venkovní, dětské hřiště, lehátka na pláži - za poplatek, lobby-aperitiv bar, parkování, recepce, restaurace, terasaSportanimace pro děti, animace pro dospělé, hřiště pro míčové hry, petanque, plážový volejbal, stolní tenis, tenisové dvorceSport v okolívodní sporty

Popis lokality ubytování

do 100 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.