Bellevue Valamar hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Istrie, Rabac
Ubytování Bellevue Valamar hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 20 657 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníJedinečný resort Valamar Bellevue se nachází nad překrásnými rabackými plážemi s bílými oblázky. Z atraktivních bazénů a teras restaurací a barů se nabízí úchvatný panoramatický výhled na moře a ostrov Cres.
Nachází se cca 1,7 km od města Rabac a pouhých 150 m od pláže.
Pokud chcete strávit bezstarostnou letní dovolenou se svou rodinou, získáte v tomto resortu mnohem víc než jen to. Se službami all inclusive nebudete muset přemýšlet o denních, běžných povinnostech a všechno budete mít nadosah ruky.
Vaše děti budou zvláště nadšené moderními bazény s vodními atrakcemi a celodenní animací v dětských klubech pro všechny věkové kategorie – od batolat po teenagery.
Pokud máte rádi sport, nebudete moct odolat rekreaci v nádherné přírodě, zábavným sportovním turnajům nebo vodním sportům, a dobře vám udělá také dokonalá relaxace a cvičení pod širým nebem.
V naší nabídce najdete pokoje typu:
Superior s balkonem pro 2 osoby (17 m2): výhled do parku, manželská postel nebo samVybaveníbar u bazénu, bazén dětský, bazén venkovní mořská voda, dětské hřiště, dětský klub, lobby-aperitiv bar, recepce, restaurace, tobogán, WI-FI k dispozici dle popisuSportanimace pro děti, animace pro dospělé



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.