Bluesun Hotel Borak

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Dalmatinské ostrovy, Bol-Brač
Ubytování Bluesun Hotel Borak
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 7 399 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

Výhody nabídky 1Moderní hotel s výbornou polohou u promenády a mořeVýhody nabídky 2Ubytování na oblíbeném ostrověVýhody nabídky 3Vyhlášená kuchyně 4* hoteluStřediskoBol, ostrov BračPraha: 1 120 km, Brno: 980 km, Bratislava: 890 kmPolohaHotel se nachází v jedné z nejhezčích částí ostrova, v docházkové vzdálenosti od známé pláže Zlatni Rat. V borovém lese přímo u promenády, která vede k nejznámější pláži Zlatni rat.PlážOblázková pláž je vzdálená cca 50 m od hotelu. Pláž Zlatni rat je vzdálená cca 10 minut chůze.VybaveníHotelová vstupní hala, restaurace, venkovní bazén, dětské hřiště, WiFi, plážová restaurace, aperitiv bar, směnárna, TV místnost, internetový koutek a taneční terasa.UbytováníDvoulůžkové pokoje se skládají z ložnice a obývacího pokoje. Všechny pokoje mají klimatizaci, TV/sat., koupelnu, WC, trezor, minibar, WiFi. Za příplatek pokoje s balkonem a pokoje s balkonem na mořskou stranu.Dětská postýlka na vyžádání za poplatek (10 EUR/den).
 StravaSnídaně formou bufetuHotelová restauraceCocktail barSport a zábavaVenkovní bazén se sladkou vodou, dětský bazén, fitness, masáže, aerobic, animace, tenisové kurty za poplatek, dětské hřiště, hřiště pro míčové hry, stolní tenis, windsurfing, vodní sporty na pláži, šnorchlování.Město a přístav Bol, které patří mezi nejoblíbenější a rušná letoviska se může pochlubit několika zajímavostmi. Dominantou je dominikánský klášter a velmi zajímavé jsou i historické domy na pobřeží.
 InformaceParkování za poplatek 5 EUR/auto/den (hradí se na recepci).Domácí zvířata jsou povolena za poplatek 20 EUR/den.Dětská postýlka je k dispozici na vyžádání za poplatek 10 EUR/den.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.