Brzet hotel (rad)

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Střední Dalmácie, Brzet
Název ubytování Brzet hotel (rad)
Typ ubytování Pavilon
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 16 423 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníTuristické letovisko Brzet nabízí ubytování pavilonového typu s centrální restaurací a terasou, obklopené stoletým borovým lesem v bezprostřední blízkosti oblázkové pláže. Od centra Omiše jej odděluje 800 metrů dlouhá městská promenáda, lze jej tedy považovat za příměstský hotel, přesto komorní a v klidném prostředí. Hotel nabízí celkem 88 pokojů. Všechny pokoje jsou klimatizované a mají WC, TV SAT, Wi-Fi, mini ledničku, vysoušeč vlasů, telefon, balkon. Všechny jsou orientovány na jih s výhledem na moře, z některých pokojů může být výhled na moře částečně zakrytý stromy.
Hostům je k dispozici recepce (24 h denně), trezor na recepci. Přijímají karty Visa, Master Card, Maestro. Dvakrát týdně se pořádá zábava s živou hudbou.
Vzdálenost od pláže je 10 m, od centra 800 m, od obchodu 400 m, od restaurace 10 m, od moře 10 m. Na pláži jsou k dispozici sprchy i lehátka za poplatek. Lze si půjčit kánoe (za poplatek).
U hotelu je hostům k dispozici prostor k sezení, parkoviště i využití internVybavenílehátka na pláži - za poplatek, parkování, recepce, terasa, trezor na recepci, večerní hudba, WI-FI k dispozici dle popisuSporthřiště na košíkovou, malá kopaná

Popis lokality ubytování

do 50 m od moře



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.