Donat Falkensteiner hotel

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Severní Dalmácie, Zadar
Ubytování Donat Falkensteiner hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 8 211 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotel Donat je umístěn v komplexu Borik v borovém háji, přímo na pobřeží v blízkosti pláže, jen pár minut od starého Zadaru, cca 3 km. Pláže jsou vzdálené cca 50 m od hotelu.
Hotel je plně klimatizován a skládá se z několika budov, každá budova má vlastní výtah. Hotel má celkem 240 pokojů. Nádherná poloha přímo u moře s příjemnou zátokou jen pár minut od starého města Zadaru.
V hotelu je recepce, restaurace, aperitiv bar, terasa, venkovní bazén se sladkou vodou s mělčí částí pro děti, V přední budově je all inclusive bar a v zadní budově je all inclusive restaurace. Služby all inclusive začínají v den nástupu od 15:00 hod. a končí v den odjezdu do 10:00 hod. Hotel má také 2 konferenční místnosti. Domácí zvířata nejsou povolena. Hotel nemá bezbariérové pokoje.
Pokoje: 36 jednolůžkových pokojů Economy, 157 dvoulůžkových pokojů Economy, dvoulůžkových a třílůžkových pokojů Comfort, 47 rodinných pokojů
Vybavení pokojů: Všechny pokoje mají sprchu/WC, telefon s přímou volbou, klimatizaci/Vybaveníaperitiv bar, bazén dětský, bazén venkovní sladká voda, dětské hřiště, dětský klub, klimatizován celý hotel, konferenční místnost, masážní salón, pedikérský salón, recepce, restaurace, sauna, terasa, výtah, wellness centrumSportanimace pro děti, animace pro dospěléSport v okolíaerobic, kuželky, minigolf, plážový volejbal, potápění, půjčovna jízdních kol, stolní tenis, škola potápění, tenisové dvorce, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 100 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.