Funtana Resort - Pavilony Funtana

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Istrie, Funtana
Ubytování Funtana Resort - Pavilony Funtana
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 12 968 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotelový komplex Funtana se nachází ve stejnojmenném rybářsko-turistickém městečku 3 km vzdáleném od Vrsaru, 6 km od Poreče. Na rovině v jeho centru je budova s recepcí, restaurací, kavárnou, aperitiv barem, stánkem s novinami, supermarketem a parkovištěm. Čtyři pavilony se po svahu spouštějí k mořskému pobřeží (tři k bazénu, čtvrtý je trochu stranou). V pavilonech jsou jednolůžkové pokoje, dvoulůžkové pokoje, některé s možností přistýlky a rodinné pokoje (dva dvoulůžkové pokoje propojené vnitřními dveřmi). Pokoje mají balkon na mořskou stranu, SAT/TV, telefon, trezor, koupelnu, vysoušeč vlasů, klimatizaci. 
Restaurace a ostatní společné prostory jsou klimatizovány. Bezplatná WI-FI je na recepci a u bazénu. Komplex nabízí službu all inclusive - viz ceníková tabulka. K dispozici je venkovní bazén se sladkou vodou pro dospělé a menší pro děti. 
Ke sportovnímu vyžití slouží 2 tenisové dvorce, plážový volejbal, minigolf, stolní tenis, půjčovna jízdních kol, vodní sporty - např.Vybaveníbazén dětský venkovní sladká voda, bazén venkovní sladká voda, dětský klub, kavárna, lehátka u bazénu, parkování, recepce centrální, slunečníky u bazénu, stánek s novinami, supermarket, terasaSportanimace pro děti, animace pro dospělé, cyklistika, minigolf, plážový volejbal, půjčovna jízdních kol, půjčovna lodiček, půjčovna šlapadel, stolní tenis, škola tenisu, tenisové dvorce

Popis lokality ubytování

do 100 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.