Hotel Adriatic, Biograd na Moru

*** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Dalmácie - Zadarská oblast, Zadar
Ubytování Hotel Adriatic, Biograd na Moru
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 13 940 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

1x dítě do 6,99 let - ZDARMA (s minimálně 2 plně platícími osobami)!

Možnost autobusové dopravy!

Hotel Adriatic, se nachází v borovém lese, téměř na pláži (50 m od hotelu), hned vedle Family Aquatic Center, které je ideální pro rodinnou zábavu a pro mnoho atraktivních letních mořských aktivit.

Pláž - oblázková a betonová přímo před hotelem, „Modrá vlajka“, lehátka, slunečníky
Vybavení: recepce 7/24, výtah, směnárna, internetový koutek, dvě hotelové restaurace, hotelový bar, krytý bazén s přepadovou hranou nabízí zážitek ze splynutí s tyrkysovým mořem a krásným výhledem na upravenou zahradu, pláž. Venkovní vyhřívaný bazén se slunečnou terasou s lehátky a slunečníky, včetně všech jeho výhod 5 měsíců v roce, v závislosti na povětrnostních podmínkách, od května do října. Bazén je vybaven ohřátou sladkou vodou, vodními efekty, má samostatný dětský bazén a přepadovou hranu s výhledem na moře.
Stravování:
A la carte restaurace "Lavanda": vychutnejte si vynikající víno a chutě dalmatské kuchyně při posezení na terase hotelu Adriatic s výhledem na krásné Jaderské moře.
Marina Kornati Restaurant: tradiční pokrmy typické pro tento region v kombinaci s moderními trendy představují dalmatskou kuchyni ve zcela novém světle. Odpočiňte si a vychutnejte si autentickou dalmatskou atmosféru a vychutnejte si dalmatské skupiny a cappella, denně čerstvé ryby a bohatý vinný sklípek.
Aperitiv bar & Lavender bar: v aperitiv baru (Ilirija Hotel), Lavender lounge baru a Pool Baru (Adriatic Hotel) najdete široký výběr teplých a studených nápojů.

Ubytování: 100 pohodlně vybavených pokojů. Všechny pokoje jsou klimatizované s koupelnou se sprchou/vanou a fén, ​​TV/SAT a telefon s přímou volbou. Bezplatné Wi-Fi. Dětská postýlka (do 2 let) na vyžádání Zdarma. Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Sport a aktivity: ranní gymnastika, plážový volejbal, strečink, vodní aerobik, plavecká škola pro děti, tenis (za poplatek), stolní tenis, jogging.
Aquatic Beach Club: zábavné a sportovní aktivity, večerní programy, denní představení profesionální animační tým, pravidelné vystoupení hudebníků a tanečníků.
Taneční terasa hotelu Ilirija: živá hudba a tanec


Pro děti: zábavní programy pro malé děti (v letních měsících)
Mini klub s animačním týmem, pro děti od 3 let (denně kromě soboty)
Dětské turnaje, mini diskotéka
Kids Club Lavender pro děti ve věku 4-12 let: vzdělávací a zábavná herna, kde mohou děti strávit kvalitní čas výběrem her a aktivit s řadou zábavného a interaktivního obsahu. Denně od 8 do 20 hodin. (duben – říjen)
Dětské hřiště se nachází na travnatém pozemku ve stínu dubů hned vedle baru Lavender.(duben - říjen)
Teen Club herní club pro teenagery. Play Station 5 s výběrem nejnovějších videoher dokonale doplňuje hravost teenagerů. duben–říjen)
Večerní programy:
Večerní zábava: mini diskotéka, dětský kabaret, talentová show, hudební kvíz, mini Bingo, mini karneval
Venkovní večerní programy: dětská představení, DJ večer, živá hudba (15.06, - 15.09.)
Letná výtvarná dílna v Lavander Lounge Baru Workshopy po celou sezónu každou sobotu od 10:00 do 11:00. (červenec-srpen)

Služby:
Wi-Fi ve všech prostorách ZDARMA
Parkování: v areálu hotelu (za poplatek)
Domácí zvířata povolena.
Zájezd je určen pro individuální turisty.
Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.
CK si vyhrazuje právo změny konečné ceny zájezdu.

Popis stravování

Stravování formou bufetu snídaně 7.00 - 10.00 hod. večeře 18.30 - 21.00 hod.

Popis ubytování

Pokoj Komfort: (max.2 osoby) francouzské okno, klimatizace, manželská postel, nebo oddělené postele, koupelna se sprchou, fén, TV/SAT rádio a telefon s přímou volbou. Wifi. (18 m²)
Pokoj Superior: (max.2 osoby) balkon s posezením, klimatizace, manželská postel nebo dvě oddělené postele, koupelna se sprchou/vanou a fénem, TV/SAT a telefon s přímou volbou. Wifi. (20 m²)

Rodinný pokoj Comfort: (max. 2+2 děti) bez balkonu, klimatizace, dva pokoje propojené posuvnými dveřmi, manželská postel, nebo oddělené postele, dětská ložnice s palandou, koupelna se sprchou, fén, župan a pantofle, minibar, TV/SAT a telefon s přímou volbou. Wifi. (32 m²)

Pokoj Suite: (max. 2 + 2 děti), balkon, klimatizace, dvoulůžkový pokoj s obývacím pokojem propojený posuvnými dveřmi, manželská postel, rozkládací pohovka (80x200cm), koupelna s vanou a sprchou, fén, župan a pantofle, ​​TV/SAT a DVD přehrávač, minibar, telefon s přímou volbou. Bezplatné Wi-Fi. (45 m²)

check in: od 14:00 hod.
check out: do 10:00 hod.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.