Hotel Brzet

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Střední Dalmácie, Omiš
Ubytování Hotel Brzet
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 7 400 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Polopenze

Popis ubytování

PopisHotel Brzet nejdete ve stejnojmenné části Omiše na klidném a tichém místě a hlavně v těsné blízkosti moře. Obklopen je borovicovým lesíkem jehož stáří je více jak 100 roků. Hotel se skládá ze 3 ubytovacích pavilonů, součástí je centrální restaurace s terasou a kavárnou.

Jedná se o moderní a oblíbený hotel především mezi českou klientelou.

Přímo před hotelem ve vzdálenosti asi 30 m se nachází oblázková pláž. Do centra Omiše vede podél moře 800 metrů dlouhá promenáda. V městečku Omiš najdete spoustu restaurací, obchodů a stánků s všemožným sortimentem.
Večerní procházka po Omiši pod kolmo se pnoucími skalami určitě bude pro každého nezapomenutelným zážitkem a zpestřenímPlážcca 50 m od oblážkové plážeStravasnídaně, polopenze nebo plná penze: snídani formou švédských stolů, oběd a večeři - polévka, hlavní jídlo (výběr ze 3 menu), salátový bufet a dezert. Pití k večeři (víno, ovocné šťávy, voda). oběd servírovanýTyp ubytováníStejně jako hotelová restaurace tak i ubytovací kapacity byly nově rekonstruované. Vybavené jsou moderním nábytkem, soc. zařízením, klimatizací, chladničkou, televizí se satelitem, fénem na vlasy a balkonem s pohledem na moře. Je zde také možnost připojení k internetu.

Možnost dvoulůžkových pokojů s jednou přistýlkou.Cena zahrnuje7x ubytování ve dvoulůžkovém pokoji se stravou dle ceníkuPovinný poplatekpobytová taxaFakultativní poplatkyparkování: od 15.06. - 15.09.2024 = 3 EUR / den



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.