Hotel Ilirija, Biograd na moru, severní Dalmácie

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Dalmácie - Zadarská oblast, Zadar
Ubytování Hotel Ilirija, Biograd na Moru
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 15 320 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

1x dítě do 6,99 let - ZDARMA (s minimálně 2 plně platícími osobami)!

Hotel Ilirija, se nachází přímo u moře, v blízkosti historického centra královského města Biograd na moru, obklopen krásnou přírodou a borovými lesy.

Pláž - oblázková, písečná a betonová 50 m od hotelu, „Modrá vlajka“, lehátka, slunečníky
Vybavení: recepce 7/24, výtah, směnárna, hotelová restaurace snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu, hotelový bar na terase u moře s bohatým výběrem teplých i studených nápojů, A la carte restaurace restaurace vychutnejte si její kuchyni a kvalitní vína Dalmácie z terasy s výhledem na moře, restaurace Marina Kornati která se nachází v přístavu, nabízí každodenní nabídku ryb, mořských plodů, Lounge bar Lavander na pláži s širokou nabídkou koktejlů. Krytý bazén s přepadovou hranou nabízí zážitek ze splynutí s tyrkysovým mořem a krásným výhledem na upravenou zahradu a pláž. Venkovní vyhřívaný bazén se slunečnou terasou s lehátky a slunečníky, se nachází v sousedním hotelu Adriatic, umožňuje hostům hotelu Ilirija využívat všechny jeho výhody 5 měsíců v roce, v závislosti na povětrnostních podmínkách, od května do října. Bazén je vybaven ohřátou sladkou vodou, vodními efekty, má samostatný dětský bazén a přepadovou hranu s výhledem na moře. Vnitřní bazén (vyhřívaný, ručníky za poplatek), wellness a kosmetické centrum, kadeřnictví, tenisové kurty (400 m od hotelu).
Ubytování: 158 komfortně vybavených pokojů. Všechny pokoje jsou klimatizované s koupelnou, fén, ​​TV/SAT, minibar, sejf, telefon s přímou volbou. Bezplatné Wi-Fi.
Dětská postýlka (do 2 let) na vyžádání.
Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Zábava a aktivity:
živá hudba od 1. 8. - 31. 8.

Služby: Wi-Fi ve všech prostorách ZDARMA
Parkování: v areálu hotelu (za poplatek)
Pláž: oblázková pláž 50 m od hotelu.
Domácí zvířata jsou povolena.
Zájezd je určen pro individuální turisty.
Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.
CK si vyhrazuje právo změny konečné ceny zájezdu.

Popis stravování

Stravování formou bufetu snídaně 7.00 - 10.00 hod. večeře 18.30 - 21.00 hod. V den odjezdu mohou hosté bezplatně využívat hotelová zařízení do 11 hodin.

Popis ubytování

Pokoj Comfort: (max. 3 os.) , výhled na parkoviště, balkon, koupelna se sprchou, fén, ​​TV/SAT, minibar, sejf, telefon s přímou volbou. Bezplatné Wifi. (21 m²)
Pokoj Superior: (max.3 osoby), výhled na moře, balkon, manželská postel nebo oddělené postele, koupelna se sprchou, fén, ​​TV/SAT, minibar, sejf, telefon s přímou volbou. Bezplatné Wi-Fi. (21m²)

Premium Club: (max.3 osoby), výhled na moře, balkon, manželská postel nebo oddělené postele, koupelnou se sprchou, fén, župan a pantofle, ​​nealko nápoje z minibaru - ZDARMA, sada hotelé kosmetiky,TV/SAT, minibar, konvice + čaj, káva, sejf, telefon s přímou volbou. Bezplatné Wi-Fi. (21m²)

Pokoj Junior Suite: (max. 2 + 2 děti) výhled na moře, balkon, ložnice s manželskou postelí, 2 přistýlky/rozkládací křesla, koupelnou se sprchou, fén, župan a pantofle, ​​TV/SAT, minibar, konvice + čaj, káva, sejf, telefon s přímou volbou. Bezplatné Wi-Fi. (30 m²)

Pokoj Suite: (max. 2 + 2 děti), balkon, ložnice s manželskou postelí, 2 dětské postýlky, koupelnou s vanou, samostatné WC, fén, župan a pantofle, ​​TV/SAT a DVD přehrávač, minibar, sejf, telefon s přímou volbou. Bezplatné Wi-Fi. (40 m²)

check in: od 14:00
check out: do 10:00



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.