Hotel Tui Blue Kalamota Island

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Ostrov Koločep
Ubytování Hotel Tui Blue Kalamota Island
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 18 500 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive

Popis ubytování

PopisOstrov Koločep je součástí souostroví Elafiti v blízkosti pevniny a Dubrovníku – perly Jižní Dalmácie. Na samotném ostrově jsou dvě vesnice „Gornje Celo” a „Donje Celo”, kde se nachází resort Kalamota. Koločep je malý ostrov s velmi příjemnou a klidnou atmosférou Pohodlné procházky napříč celým ostrovem Vám umožní prozkoumat okolí a navštívit rozmanité pláže. Můžete se prohlédnout několik zdejších kostelů, které poskytnou stín v horkých dnech. Na ostrov lze cestovat pouze trajektem z přístavu Gruž v Dubrovníku – na ostrově platí zákaz vjezdu automobilů. Cesta trajektem trvá přibližně 35–40 minut/1 směr.Popis hoteluHosté ubytovaní v resortu TUI BLUE Kalamota Island**** mohou očekávat vysoký komfort ubytování i hotelových služeb v kombinaci se snadnou dostupností k moři a ničím nerušený klid a pohodu. Resort je vyhrazen pouze pro dospělé osoby (podmínkou je dovršených 16 let v době pobytu).

Ubytovaným hostům je k dispozici recepce, WiFi připojení přístupné bezplatně v celém hotelu, hlavní restauraci s prostornou terasou, dvě a la carte restauraci a několik barů. Relaxovat můžete na prostorné sluneční terase s venkovním bazénem včetně jacuzzi a barem. Lehátka a slunečníky u bazénu jsou k dispozici zdarma (do obsazení volné kapacity). Pro chvíle odpočinku zavítejte do zdejšího wellness centra se saunou a relaxační místností. Nechte se hýčkat při masáži, kadeřnické či kosmetické péči. Zdarma je umožněn vstup do fitness centra ostatní služby jsou za poplatek na místě (kompletní nabídku s ceníkem wellness služeb získáte v recepci resortu).PlážKrásná písčitá pláž lemuje resort, vzdálená je přibližně 50 metrů. Pronájem lehátek, slunečníků a vodní sporty (za poplatek).StravaSnídaně formou bufetu (od cca 07:00 do 10:00 hod.)
Obědy formou bufetu (od cca 12:30 do 15:00 hod.)
Večeře formou bufetu (od cca 19:00 do 21:30 hod.)
All inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře, nápoje z automatu v hlavní restauraci během stravování (lokální víno a pivo, vodu, u snídaní káva nebo čaj). Odpolední lehké občerstvení v baru u bazénu (změna místa podávání je vyhrazena)Typ ubytováníPokoj Standard typ STDR: Pokoje typu Standard jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou, toaletou a fénem, LCD SAT/TV, telefonem, klimatizací, trezorem, rychlovarnou konvicí, bezplatným WiFi připojením a psacím stolem s židlemi. Manželské lůžko bez možnosti přistýlky. K pokojům náleží balkon s venkovním posezením, orientace do zahrady nebo do vnitřního dvora. Rozloha pokoje je cca 24 m2.

Pokoj Standard Limited směr moře typ SLSV: Pokoje typu Standard jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou, toaletou a fénem, LCD SAT/TV, telefonem, klimatizací, trezorem, rychlovarnou konvicí, bezplatným WiFi připojením a psacím stolem s židlemi. Manželské lůžko bez možnosti přistýlky. K pokojům náleží balkon s venkovním posezením, částečným výhledem na moře (ve výhledu může bránit z části nějaká překážka, např. vzrostlá zeleň nebo se jedná o pokoje/balkony na boční straně hotelu). Rozloha pokoje je cca 24 m2.

Pokoj Standard směr moře typ SSVI: Pokoje typu Standard jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou, toaletou a fénem, LCD SAT/TV, telefonem, klimatizací, trezorem, rychlovarnou konvicí, bezplatným WiFi připojením a psacím stolem s židlemi. Manželské lůžko bez možnosti přistýlky. K pokojům náleží balkon s venkovním posezením, výhledem na moře. Rozloha pokoje je cca 24 m2.

Pokoj Superior typ SUPE: Pokoje typu Superior jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou, toaletou a fénem, LCD SAT/TV, telefonem, klimatizací, trezorem, rychlovarnou konvicí, bezplatným WiFi připojením a psacím stolem s židlemi. Manželské lůžko bez možnosti přistýlky. K pokojům náleží balkon s venkovním posezením, orientace do zahrady nebo do vnitřního dvora. Rozloha pokoje je cca 27 m2. 

Pokoj Junior SUITE Limited směr moře typ JLSV:  Pokoje typu Superior jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou, toaletou a fénem, LCD SAT/TV, telefonem, klimatizací, trezorem, rychlovarnou konvicí, bezplatným WiFi připojením a psacím stolem s židlemi. Manželské lůžko bez možnosti přistýlky. K pokojům náleží balkon s venkovním posezením, částečným výhledem na moře (ve výhledu může bránit z části nějaká překážka, např. vzrostlá zeleň nebo se jedná o pokoje/balkony na boční straně hotelu). Rozloha pokoje je cca 27 m2.

Pokoj Junior SUITE směr moře typ JLSV: Pokoje typu Superior jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou, toaletou a fénem, LCD SAT/TV, telefonem, klimatizací, trezorem, rychlovarnou konvicí, bezplatným WiFi připojením a psacím stolem s židlemi. Manželské lůžko bez možnosti přistýlky. K pokojům náleží balkon s venkovním posezením Rozloha pokoje je cca 27 m2.Cena zahrnujeubytování s All inclusivePovinný poplatekpobytová taxa



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.