International hotel

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Ostrov Rab, Rab
Ubytování International hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 13 673 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotel International leží v samotném srdci centra města Rab, v blízkosti městské promenády a historického centra. 
Hotel je zcela klimatizovaný. Pokoje v hotelu jsou dvoulůžkové s možností přistýlky, jednolůžkové, rodinné 1/2+2 směrem na město. Na mořskou stranu jsou pokoje za příplatek. Všechny mají SAT/TV, minibar, trezor, koupelnu, vysoušeč vlasů, klimatizaci. Hosté mají k dispozici recepci, restauraci, restauraci à la carte, aperitiv bar, kafé bar, WI-FI v recepci, výtah, fitness centrum, wellness centrum (za poplatek), venkovní bazén, parkoviště (za poplatek). Možnost zapůjčení jízdních kol. Parkování je možné na nedalekém místě za poplatek.
Pláž je městská kamenitá, betonová, vzdálená cca 100 m. Je možnost jezdit lodním taxi na jiné pláže ostrova a také na nudistickou pláž Frkanj.
 
Doplňující informace k autobusové dopravě: Autobus na ostrov Rab nezajíždí, trajektem z přístavu Valbiska cestují klienti sami bez doprovodu zástupců CK, trajektové lístky jsou zVybaveníaperitiv bar, bazén venkovní, café bar, recepce, restaurace, restaurace á la carte, výtah, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisuSportposilovna, půjčovna jízdních kol

Popis lokality ubytování

do 100 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.