Issa hotel

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Ostrov Vis, Vis
Ubytování Issa hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 13 023 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotel Issa se nachází cca 600 m od trajektového přístaviště na okraji malebného starobylého městečka Vis na ostrově Vis. Pokoje v hotelu jsou jednolůžkové, dvoulůžkové s možností přistýlky.
Typově je hotel a jeho interiér včetně pokojů staršího data. Pokoje jsou vybaveny SAT/TV, telefonem, koupelnou, vysoušečem vlasů, klimatizací, balkonem do parku nebo na mořskou stranu. Pro rok 2023 byly zkonstruované koupelny a jsou položené na pokojích nové koberce. V 1. patře hotelu jsou také pokoje typu 1/3+1 orientované na mořskou stranu, ceny a dostupnost pouze na vyžádání.
Hostům je k dispozici zmodernizovaná restaurace s velkou nově zrekonstruovanou, zastřešenou terasou s výhledem na Visský záliv, aperitiv bar, TV místnost, internetový koutek, trezor na recepci, parkoviště. 
Společné prostory hotelu jsou klimatizované. Přímo před hotelem jsou upravené štěrkové pláže s přírodním vstupem do moře, sprchy na pláži jsou za poplatek (na mince). Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispoziciVybaveníaperitiv bar, internetový kout, klimatizované společné prostory, lehátka na pláži - za poplatek, parkování, restaurace, slunečníky na pláži za poplatek, televizní místnost, terasa, trezor na recepciSport v okolíhřiště pro míčové hry, minigolf, potápění, tenisové dvorce

Popis lokality ubytování

do 100 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.