Kačjak pavilony

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Chorvatské přímoří, Crikvenica - Dramalj
Ubytování Kačjak pavilony
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem za 11 533 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníPavilony Kačjak se rozkládají na tichém a malebném poloostrově uvnitř středomořské zeleně, vzdálené asi 6 km od centra města Crikvenica. Pokoje jsou dvoulůžkové a třílůžkové, s balkonem, směrované na mořskou stranu (bez záruky výhledu), jsou jednoduše vybavené.
Pláže jsou pěkné – s malými kamínky a pískem, vzdálené 200-300 m. Na pláž se dostanete po schodech. Stravování je v centrální restauraci, která je situována na nejvyšším výběžku poloostrova s krásnou terasou.
Hostům je k dispozici restaurace s aperitiv barem, taneční terasa, TV místnost, disko klub, snack bar, menší obchod, parkoviště. Pro děti je zde dětské hřiště. Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové dvorce, stolní tenis, minigolf, hřiště pro míčové hry a další. Do centra města jezdí pravidelná autobusová doprava, v sezóně pak turistický vláček.
 
Doplňující informace k autobusové dopravě: Autobus staví u Konzumu Dramajl asi 2,2 km od hotelu. Transfer z autobusového nádraží do hotelu NENÍ ZAHRNUTVybaveníaperitiv bar, parkování, recepce, restaurace, televizní místnost, terasaSporthřiště pro míčové hry, minigolf, stolní tenis, tenisové dvorce

Popis lokality ubytování

do 300 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.