Kažela apartmány

*** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Istrie, Medulin
Ubytování Kažela apartmány
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 3 716 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníResort Arena Grand Kažela má zcela novou recepci. K dispozici je kolem 1300 kempových stání, 99 apartmánů a přes 200 zbrusu nových kempingových domů a vil.
 
Naše CK nabízí ubytování v apartmánech, hosté apartmánů se hlásí na recepci hotelu HOLIDAY.
Jednopokojový apartmán (2+1)
plocha: 28 metrů čtverečních, max. obsazenost: 3 osoby, v přízemí nebo 1. patře, klimatizace, Wi-Fi obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem (nádobí, varné desky, prostorná lednice včetně mrazáku a kávovaru), Jedna ložnice se třemi samostatnými lůžky (3x80x200 cm), Koupelna se sprchou, 40palcová TV s plochou obrazovkou, osobní trezor na notebook, zařízený balkon.
Apartmán se 2 ložnicemi (4+1)
plocha: 45 metrů čtverečních, max. obsazenost: 5 osob, v přízemí nebo 1. patře, klimatizace, Wi-Fi obývací pokoj s rozkládací pohovkou (80x190 cm), hlavní ložnice s manželskou postelí (160x200 cm), jedna ložnice se dvěma samostatnými lůžky (2x80x200 cm), plně vybavený kuchyňský kout (nádobí, varné plVybaveníbazén dětský venkovní sladká voda, bazén venkovní sladká voda, cukrárna, lehátka na pláži - za poplatek, obchod se spotřebním zbožím, pizzerie, prodejna se suvenýry, restaurace á la carte, slunečníky na pláži za poplatek, sprchy na pláži, stánek s občerstvením, supermarket, terasa, večerní hudbaSport v okolíaqua aerobic, boccia, hřiště na košíkovou, hřiště na volejbal, hřiště pro míčové hry, jízdy na banánu, minigolf, plážový volejbal, potápění, půjčovna lodiček, sportovní centrum, stolní tenis, škola tance, tenisové dvorce, vodní sporty, windsurfing

Popis lokality ubytování

do 300 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.