Malin hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Ostrov Krk, Malinska
Ubytování Malin hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 13 195 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotel Malin se nachází v zeleni, jen několik minut pěší chůze od centra města Malinska. Jedná se o elegantní a pohodlný hotel, vhodný pro všechny věkové generace. Hotel nabízí ubytování buď jen se snídaní nebo s polopenzí s neomezenými nápoji u večeře.
Hotel je plně klimatizovaný a nabízí tyto typy pokojů:
S2A – dvoulůžkový pokoj atrium (25-27 m2): Dvoulůžkové pokoje s francouzským balkonem, příjemně zařízené, orientované do atria hotelu. Všechny pokoje mají možnost umístění přistýlky. Vybavení: manželská postel, přistýlka (90x200 cm), koupelna se sprchovým koutem, klimatizace, Wi-FI, SAT TV, TEL, psací stůl, mini bar, trezor, fén. Pohled: hotelové atrium.
S2E – dvoulůžkový Comfort pokoj balkon (30 m2): Dvoulůžkový pokoj s balkonem. Vybavení: manželská postel, přistýlka (90x200 cm), koupelna se sprchovým koutem, klimatizace, Wi-FI, SAT TV, TEL, psací stůl, mini bar, trezor, fén. Dekorace: kvalitní, příjemný interiér. Výhled: park/Malinska/ na mořskou stranu, ale nemají pVybaveníaperitiv bar, bar na pláži, bazén venkovní, dětské hřiště, parkování, prodejna se suvenýry, recepce, restaurace, restaurace á la carte, Spa, taneční večery, terasa, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisuSportanimace pro děti, animace pro dospělé, minigolf, potápění, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 50 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.