Marko Polo Aminess hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Ostrov Korčula, Korčula
Ubytování Marko Polo Aminess hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 14 500 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotel je pojmenován po jednom z nejslavnějších mořeplavců a je ideálním útočištěm pro cestovatele z celého světa.
Nachází se ve svahu nad mořem a oblázkovými plážemi. Jeho poloha Vám poskytne jedinečný výhled na renesanční město Korčulu, kam se od hotelu dostanete 10minutovou příjemnou procházkou. Hotel je 3patrový se 2 výtahy a je plně klimatizovaný.
Pokoje v hotelu jsou jednolůžkové, dvoulůžkové s možností přistýlky, typu Standard, Comfort, Superior a jsou orientované jak na mořskou stranu, tak do parku. Pokoje mají SAT/ LCD TV, telefon, koupelnu, vysoušeč vlasů, trezor, minibar, klimatizaci, WI-FI. Všechny pokoje mají pouze tzv. francouzské okno, jen suity jsou s balkonem.
Hostům je k dispozici recepce, restaurace s terasou, aperitiv bar, lobby bar, WI-FI, parkoviště pro limitovaný počet aut, venkovní bazén, tenisové kurty, úschovna kol, wellness centrum. Pláž je oblázková, místy s betonový platy, vzdálená cca 50 m od hotelu. Lehátka a slunVybaveníaperitiv bar, bazén venkovní, klimatizován celý hotel, lehátka na pláži - za poplatek, lobby-aperitiv bar, parkování, recepce, restaurace, slunečníky na pláži za poplatek, úschovna jízdních kol, výtah, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisuSportanimace pro dospěléSport v okolíminigolf, půjčovna jachet a plachetnic, půjčovna jízdních kol, půjčovna šlapadel, tenisové dvorce, vodní sporty, windsurfing

Popis lokality ubytování

do 100 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.