Ostrov Hvar - Jelsa, Apartmány hotelu Fontána

Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Hvar, Jelsa
Název ubytování Fontana Resort
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 2 141 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Resort se nachází v příjemném prostředí na borovicovém svahu, nedaleko moře, v malebném městečku Jelsa na ostrově Hvar. Krásná krajina, příjemné klima, četné kulturní a historické památky. Resort se skládá z menších pavilonů s různými typy ubytování.

Pláž: 150 – 200m, oblázková, přírodní kamenitá, betonová plata.

Vybavení: recepce, restaurace, trezor, 2 venkovní bazény s mořskou vodou (z toho jeden dětský), lehátka u bazénu, bar u bazénu, posilovna, snack bar, směnárna, kosmetický salon (za příplatek), animace pro děti (od poloviny června do září), hudba 2x za týden, fitness, stolní tenis, tenisové kurty (za příplatek), bezdrátový internet, parkování zdarma.

Domácí zvířata povolena menší plemena za poplatek 8,-€ / den platba na místě.

V místě: vodní sporty, potápění, půjčovná skútrů, automobilů, minigolf.

Check-in: 16:00 hod
Check-out: 10:00 hod

Popis stravování

Snídaně, večeře za příplatek formou bufetu.

Popis ubytování

Ubytovací jednotky v resortu se pohybují od jednopokojových studií po prostorná luxusní apartmá se dvěma ložnicemi pro krátkodobé i delší pobyty.
Deluxe Suite se 2 ložnicemi o rozloze cca 71 m2, prostorná luxusní apartmá, lodžie s výhledem na borový park poskytují prostor pro klidné útočiště, relaxaci a stolování.
Deluxe Suite s jednou ložnicí o rozloze cca 68 m2, prostorná jednopokojová luxusní apartmá mají jídelnu, obývací pokoj a prostornou koupelnu a lodžie s výhledem na borový park poskytují prostor pro odpočinek, relaxaci a stolování.
Deluxe Studios o rozloze 37 m2, luxusní studia mají dobře organizovaný a moderní obývací prostor, lodžie s výhledem na borový park poskytují prostor pro odpočinek, a relaxaci.
Vintage apartmán se dvěma ložnicemi o rozloze cca 60 m2, apartmá se dvěma ložnicemi jsou cenově výhodnou volbou pro skupiny nebo rodiny hledající prostorné ubytování, k dispozici balkony s výhledem na borový park nebo na otevřené moře poskytují prostor pro odpočinek, a relaxaci.
Vintage apartmán s jednou ložnicí o rozloze cca 48m2, balkony s výhledem na borový park nebo na otevřené moře poskytují prostor pro odpočinek, a relaxaci.
Komfortní studia Fontana o rozloze 23 m2, studia jsou zařízena pro krátkodobé nebo delší pobyty, s balkony poskytují prostor pro relaxaci.

Ve všech studiích a apartmánech vybavená kuchyňka, SAT/TV, koupelnou se sprchou, WC. Vybavení se liší dle velikosti apartmánů.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.