Park Soline mobil home

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Severní Dalmácie, Biograd na Moru
Ubytování Park Soline mobil home
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 2 669 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníKemp Park Soline se nachází u města Biograd na Moru. Z kempu do centra města vede pobřežní promenáda, v délce cca 2 km. Kemp má rozlohu cca 20 ha, je obklopen borovým lesem, který poskytuje příjemný stín v letních horkých dnech.
V areálu kempu je recepce, směnárna, restaurace, caffé bar, obchod, dětské hřiště, venkovní posilovna, parkoviště, informace k WI-FI obdrží klient na recepci. Ke sportovnímu vyžití slouží stolní tenis, hřiště pro plážový volejbal, pétanque. V blízkosti kempu se nacházejí tenisové kurty, půjčovna jízdních kol, potápěčské centrum, nabídka místních vodních sportů a výletů. V hlavní sezoně kemp zajišťuje zábavné a sportovní animace pro děti i dospělé.
Nabízíme zde ubytování v mobilních chatách pro 4-6 osob
1/4+2 MH DALMATIA má 32 m2, 2 ložnice (1x s manželskou postelí, 1x s oddělenými lůžky), denní místnost s vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, SAT TV, 2 koupelny se sprchou, klimatizaci, terasu (24 m2) se zahradním nábytkem, parkovací mVybavenícafé bar, dětské hřiště, obchod s potravinami, parkování, recepce centrální, restaurace, směnárna, WI-FI k dispozici dle popisuSportanimace pro děti, animace pro dospělé, petanque, plážový volejbal, posilovna, stolní tenisSport v okolípotápění, půjčovna jízdních kol, tenisové dvorce, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 400 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.