Park Umag kemp mobil home

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Istrie, Umag
Ubytování Park Umag kemp mobil home
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 1 682 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníKemp Park Umag je jedním z největších kempů v Chorvatsku, nachází se v severní části Istrie cca 9 km od města Umag. Kemp je obklopen středomořskou vegetací. Pláž u kempu je kamenitá, přírodní včetně betonových plat na slunění. Pláž je označena modrou vlajkou (ocenění čistoty pláží). V roce 2022 byla zrekonstruovaná část pláže Canova Bay. V kempu je hostům k dispozici: recepce, tradiční taverny, restaurace, café bary, snack bary, pizzerie, cukrárna, supermarket, pekárna, prodej čerstvých ryb, ambulance, směnárna, bankomat, za poplatek možnost praní a sušení prádla (jsou pro to určeny sanitární objekty), možnost kotvení malých člunů, masáže – obojí za poplatek. 
Pro děti je zde bazén s terasou a zbrusu nový bazénový komplex s tobogánem, pirátskou lodí a dalšími vodními prvky. Pro nejmladší je zde velké pískoviště s hračkami, různé hry se zastřešeným prostorem ve stínu. 
Velké množství sportovních vyžití – volejbal, basketbal, nohejbal, cyklistické stezky (do městaVybaveníambulance, aperitiv bar, bankomat, bazén venkovní, café bar, cukrárna, dětské hřiště, masážní salón, pekařství, pizzerie, prádelna, přístaviště pro čluny, recepce, restaurace á la carte, směnárna, supermarket, WI-FI k dispozici dle popisuSportanimace pro děti, animace pro dospěléSport v okolícyklistika, hřiště na košíkovou, hřiště na volejbal, hřiště pro míčové hry, kanoistika, minigolf, plážový volejbal, půjčovna jízdních kol, půjčovna šlapadel, stolní tenis, škola tenisu, tenisové dvorce, vodní sporty, windsurfing

Popis lokality ubytování

do 200 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.