Petalon pavilony

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Istrie, Vrsar
Ubytování Petalon pavilony
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem za 17 428 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníKomplex Petalon se nachází v bezprostřední blízkosti města Vrsar, do kterého přijdete procházkou kolem moře asi za deset minut. Rozkládá se na malém poloostrově, v zeleni, obklopen plážemi. Je to komplex s řadou pavilonů a apartmánů.
Pokoje v pavilonech mají SAT/TV, telefon, koupelnu, vysoušeč vlasů, trezor, klimatizaci,  malou ledničku, WI-FI, balkon nebo terasu  Pokoje jsou dvoulůžkové, dvoulůžkové s možností přistýlky a rodinné (dva dvoulůžkové pokoje propojené vnitřními dveřmi). 
Hostům je k dispozici klimatizovaná centrální restaurace, aperitiv bar s kavárnou, pizzerie Portun, bar u bazénu, obchody, bankomat, fitness centrum. Je zde venkovní bazén a bazén pro děti se sladkou vodou. Lehátka u bazénu i na pláži jsou za poplatek. U bazénu je velká taneční terasa, bar. V hlavní sezoně resort zajišťuje zábavné animace pro dospělé a děti denně kromě soboty: pro děti ve věku 4-11 let je tu Mini club s animací (2 hodiny dopoledne a 2 hodiny odpoledne), večerní program proVybaveníaperitiv bar, bazén dětský venkovní sladká voda, bazén venkovní sladká voda, dětské hřiště, dětský klub, kadeřnictví, kavárna, masážní salón, pivnice, pizzerie, restaurace á la carte, společenská místnost, terasaSportaerobic, animace pro děti, animace pro dospělé, aqua aerobic, fitness studio, potápění, půjčovna jízdních kol, ranní gymnastika, tenisové dvorce, túry na kolech, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 200 m od moře



Tipy na výlet v okolí

   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.