Ružica hotel vila

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Chorvatské přímoří, Crikvenica
Ubytování Ružica hotel vila
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 8 080 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotel Vila Ružica se nachází v blízkosti centra Crikvenice v blízkosti městské pláže a je to jen deset minut příjemnou procházkou od centra města s obchody a plno bary, restauracemi, kavárnami, cukrárnami apod. Komplex Villa Ružica se skládá z centrální budovy Villa Ružica (vybavena výtahem) a přilehlých budov, depandance Villa Coltelli a tří pavilonů Villa Ružica, kde jsou moderně zařízené pokoje. Villa Ružica (14 pokojů a 6 pokojů suite) a depandence Villa Coltelli (10 pokojů, 6 pokojů suite) a 3 pavilony (6 pokojů). Pokoje jsou dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové. 1/2-4 jsou 2 lůžka v podobě rozkládací pohovky. Nejsou zde 4 pevné postele.
Ve Ville Coltelli pokojích 1/2-4 jsou řádná 4 lůžka. Suity mají 2 oddělené místnosti, denní místnost s pohovkou a ložnici se 4 lůžky.
Nachází se v blízkosti centra města a nabízí zařízení, jako jsou: à la carte restaurace, letní terasa s výhledem na ostrov Krk, aperitiv bar, salonek, internetová kavárna, půjčovna koVybavenídětské hřiště, internetový koutSport v okolíkulečník, plážový volejbal, půjčovna jízdních kol, půjčovna lodiček, stolní tenis

Popis lokality ubytování

do 100 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.