Sagitta Holiday Village apartmány

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Střední Dalmácie, Ruskamen
Ubytování Sagitta Holiday Village apartmány
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 15 205 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotelový komplex Holiday Village Sagitta leží asi 7 km od Omiše. Rozkládá se na ploše 40 ha, převážně v borovém háji, hned vedle překrásné oblázkové pláže, což představuje ideální oázu klidu a odpočinku. Pláž s mělkým mořem je ideální pro malé děti.
Resort Holiday Village Sagitta je kombinací hotelu, apartmánů a bungalovů, která tvoří jedinečné místo pro dovolenou v této části Jadranu. Sagitta je tříhvězdičkový hotel vhodný pro rodiny s dětmi. 
Resort Holiday Village Sagitta nabízí službu all inclusive LIGHT. Služba zahrnuje: ubytování v klimatizovaných hotelových pokojích, apartmánech nebo bungalovech se službou all inclusive LIGHT (včetně tří jídel (snídaně 07:00-10:00, oběd 12:00-14:00 a večeře 19:00-21:00), alkoholické nápoje z bufetového stolu jsou podávány během obědů a večeří, nealkoholické nápoje jsou podávány během snídaně, oběda a večeře. Během snídaně jsou podávány teplé nápoje (instantní káva, filtrovaná káva, čaj, mléko, kakao, čokoláda...) z bufetového stolu. KonzuVybaveníaperitiv bar, bar na pláži, parkování, restaurace, terasa, WI-FI k dispozici dle popisuSportanimace pro děti, animace pro dospělé, hřiště na košíkovou, hřiště na volejbal, hřiště pro míčové hry

Popis lokality ubytování

do 150 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.