Savudrija Plava Laguna pokoje .

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Istrie, Savudrija
Název ubytování Savudrija Plava Laguna pokoje .
Typ ubytování Depandance
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem za 11 570 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníResort Savudrija se nachází cca 9 km od města Umag, leží přímo u moře a je obklopen borovým hájem s bohatou mediteránskou zelení. Pláže jsou vzdálené do 200 m, mají různý charakter: přírodní kamenité, skalnaté, betonová plata. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek.
Pouhých 10 minut chůze od ubytování se nachází krásný maják postavený v 19. století, a je nejstarším na pobřeží Jaderského moře.
Pokoje (bývalá depandance Moj Mir) jednolůžkové nebo dvoulůžkové pokoje – 22 m2, jsou s možností přistýlky (pro dítě do 12 let). Všechny mají balkon, SAT/TV, telefon.
Možnost WI-FI připojení k internetu a internetový koutek na recepci – zdarma.
Hostům je k dispozici restaurace s terasou přímo na moři, bary, fast food, obchod, stánek s tiskem, bazén se sluneční terasou. Možnost využití trezoru na recepci (za poplatek). Středisko zajišťuje celodenní animaci pro děti i dospělé. Mini club pro děti 4-12 let. Večery s hudbou na terase (o prázdninách). KVybavenílehátka na pláži - za poplatek, restaurace á la carte, slunečníky na pláži za poplatek, terasa, trezor na recepci, večerní hudba, WI-FI k dispozici dle popisuSportaqua aerobic, plážový volejbal, streetballSport v okolíhřiště pro míčové hry, minigolf, půjčovna lodiček, půjčovna šlapadel, stolní tenis, škola tenisu, tenisové dvorce, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 100 m od moře



Tipy na výlet v okolí

   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.